Streamingtips #28 – Trollhunters, Green Blood en Stuntman

23 juli 2021 1 Minuut 0 Reacties
Trollhunters

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

What We Do In The Shadows (Videoland)

De drie vampiers Vladislav (Jemaine Clement), Viago (Taika Waititi) en Deacon (Jonathan Brugh) willen zich thuis voelen in de maatschappij. Daarvoor moeten ze echter wel wat doen. In een hilarische, ietwat vreemde film wordt uiteengezet hoe deze nekbijtende ondoden dat aanpakken.

Stuntman (Disney+)

Als je je laat inspireren door Evil Knievel, dan moet er haast wel een steekje bij je loszitten. Regisseur Kurt Mattila heeft zo iemand gevonden, want stuntman Eddie Braun wil per se doen wat Knievel niet lukte: de gevaarlijkste stunt in de geschiedenis van de mensheid doen.

Behind the Attraction (Disney+)

Er zijn al veel andere documentaires op Disney+ waarin de attracties uit de parken voorbij komen, maar Behind The Attraction zet ze pas echt in de schijnwerpers. Of het nu gaat om Jungle Cruise tot Star Wars: Galaxy’s Edge, dit is het verhaal achter de attracties.

Green Blood (Prime Video)

Als je Rotten op Netflix kon waarderen, dan is Green Blood waarschijnlijk iets voor jou. Deze documentairereeks vertelt allerlei verhalen over milieuschandalen, die zijn onderzocht door bekende en onbekende onderzoeksjournalisten. 

Trollhunters: Rise of the Titans (Netflix)

De stad Arcadia zit vol met magische wezens, zoals trollen, aliens en tovenaars. De Trollhunter-helden gaan in deze animatiefilm van Guillermo del Toro de strijd aan met de Arcane Order, die slechte plannen heeft met de magie van de wezens.

Reacties (0)