Streamingtips #27 – Robots, Wham! en S.W.A.T.

07 juli 2023 2 Minuten 0 Reacties
Robots film

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Robots (Amazon Prime Video)

Fans van Jack Whitehall kunnen hun hart ophalen met Robots, een bijzondere film over mensen die een soort kloon hebben gemaakt van zichzelf die ze vervolgens relaties met anderen laten aangaan. Alleen doen ze het per ongeluk ook bij elkaar en worden ze verliefd. Oeps: aan het duo om de robots te vinden en te zorgen dat hun vreemde sidebusiness geen bekendheid krijgt.

Wham! (Netflix)

Helaas kan George Michael het niet meer navertellen, maar deze documentaire met precies voldoende muziek van Wham! spreekt voor zich. Over hoe vreemd het is gelopen met het nummer Careless Whisper, maar ook over hoe twee twintigjarige schoolvrienden een bijzondere boyband vormden die op bizarre wijze toch veel hits had. Een mooie, positieve optekening over een duo dat elkaar echt succes gunde.

The Lincoln Lawyer (Netflix)

Het eerste seizoen werd in eerste instantie wat gemixt ontvangen, maar veel mensen kijken toch terug op een sterke serie van Netflix. Het is een serie gebaseerd op de film Lincoln Lawyer, over een advocaat die zijn carrière weer oppakt na een nogal vervelend ongeluk. In het tweede seizoen belooft de beste man de rechtszaal weer in te gaan.

Shaun White: The Last Run (HBO Max)

Hij is een Olympische held, heeft zijn eigen videogame en kan ook nog eens twee sporten: skateboarden en snowboarden. Erg bijzonder als je je bedenkt dat Shaun White werd geboren met een hartaandoening. In deze docu-reeks wordt het leven van deze sportheld opgetekend. Van een gewone jongen die maar wat deed, tot een jongeman die de meeste gouden medailles ooit voor een snowboarder won.

S.W.A.T. (Videoland)

Het nieuwe, vijfde seizoen van S.W.A.T. is nu op Videoland te zien. Het vertelt het verhaal over Dan Harrelson, een Afro-Amerikaanse luitenant die het soms moeilijk vindt om de keuze te moeten maken tussen de straat en zijn werkgever. Gelukkig komt hij goed tot zijn recht in een speciaal team om bepaalde misdaden op te lossen.

Reacties (0)