Streamingtips #23 – La Leyenda de Sergio Ramos en Elite

18 juni 2021 3 Minuten 0 Reacties
la-leyenda-de-sergio-ramos

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Voyagers (Amazon Prime Video)

In de nabije toekomst worden dertig jongeren onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot rebellie. Wanneer dr. Richard op mysterieuze wijze komt te overlijden, ontstaat er totale chaos. De bemanning verandert in een losgeslagen groep jongeren; niet wetende of de dreiging waarmee ze worden geconfronteerd zich binnen of buiten het ruimteschip bevindt. Eén van de betere Streamingtips van deze maand.

Luca (Disney+)

Luca is een nieuwe film van Disney en Pixar die gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra. Luca deelt zijn avonturen met zijn beste vriend Alberto, maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak. En dat levert flink wat problemen op, aangezien de lokale bevolking het niet op zeemonsters heeft.

La Leyenda de Sergio Ramos (Amazon Prime Video)

La Leyenda de Sergio Ramos zal nooit eerder vertoonde beelden van LaLiga tonen zoals Ramos’ gedachten over de belangrijkste beslissingen uit zijn carrière en herinneringen aan grote momenten. Ook zal er een vooruitblik worden geven op toekomstplannen, evenals de getuigenissen van degenen die zijn persoonlijke en professionele leven hebben gedeeld. De reis van een held vergt opoffering, en deze serie zal zowel Sergio’s momenten van glorie als zijn teleurstellingen vastleggen. Na vijftien jaar aan de top van zijn spel te hebben gespeeld in topwedstrijden, blijft Sergio Ramos alles geven aan de sport waar hij van houdt alsof het nog steeds zijn eerste dag op het veld is.

Elite (Netflix)

De Spaanse serie Élite vertelt een spannend verhaal tussen twee groepen mensen die al bestaan sinds het begin der tijden: arm versus rijk. Op de school Las Encinas zitten alleen maar rijke leerlingen. Maar wanneer drie arme leerlingen aankloppen, omdat hun oude school is verwoest door een aardbeving, dan ontstaat er een heftige strijd tussen mensen die alles hebben en mensen die niets te verliezen hebben. Dit gesteggel eindigt met een moord. Wie de dader is? Dat weet niemand. Om het te achterhalen zul je de serie moeten kijken.

Reacties (0)