Streamingtips #12 – Smile, The Night Agent en Adem

24 maart 2023 2 Minuten 1 Reacties
Man from UNCLE

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

The Night Agent (Netflix)

Netflix heeft qua content een van zijn slechtere weken in tijden, maar er is wel één interessante serie op het platform verschenen. The Night Agent draait om een FBI-agent die de verantwoordelijkheid heeft om in het Witte Huis te zorgen dat een Russische spion niet kan binnendringen. Het is gebaseerd op het boek The Night Agent, geschreven door Matthew Quirk.

Lewis (Videoland)

Lewis is een serie die op Videoland alweer zijn achtste seizoen ingaat. Die staat namelijk in zijn geheel nieuw op de streamingdienst. Lewis is een soort spin-off van Inspector Morse en hierin wordt er elke aflevering onderzoek gedaan naar een moord in Oxford. Natuurlijk zijn de hoofdpersonages perfect op elkaar ingespeeld, wat de boel erg vermakelijk maakt om naar te kijken.

 

Adem (Videoland)

Zin om eens even goed de waarheid te worden verteld? Cabaretier Nasrdin Dchar brengt je in 50 minuten weer bij over zijn beeld van de wereld, met natuurlijk de nodige grappen en grollen. Dit is typisch een ‘coronashow’, waarbij het vooral draait om die bizarre situatie waarin we terecht zijn gekomen in 2020. Een erg goed in elkaar gezette show en het mooie is, als je meer wil zien: ook Dad en Ja staan nu op Videoland, andere cabaretvoorstellingen van Nasrdin.

The Man from U.N.C.L.E. (HBO Max)

De Koude Oorlog woedt en twee vijanden moeten samenwerken: een CIA-agent gespeeld door Henry Cavill en een KGB-agent gespeeld door Armie Hammer. Een mooi gemaakte film met allerlei twists: je weet immers nooit helemaal wie je kunt vertrouwen. Echter is er tegelijkertijd niet heel veel tijd om daar rustig voor te gaan zitten: de wereld is immers in gevaar.

Smile (SkyShowtime)

Hij is net uit de bioscoop en komt meteen al op SkyShowtime, de horrorfilm Smile. Het is vrij creepy, want het draait om een vrouw die een enorm trauma meemaakt en vervolgens allemaal enge lachebekjes om zich heen ziet. Geen smileys, maar mensen van wie de mondhoeken ineens heel griezelig omhoog krullen. Hoe dat precies zit, dat zie je in Smile, als je durft.

Reacties (1)