Streamingtips #10 – Drive to Survive en The Falcon and the Winter Soldier

19 maart 2021 3 Minuten 0 Reacties
streamingtips

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Drive to Survive - seizoen 3 (Netflix)

Het formule 1-seizoen staat weer voor de deur en we kunnen niet wachten tot Lewis en Max het uitvechten op de vele circuits die aan bod komen. Om alvast warm te draaien komt op Netflix op 19 maart het nieuwe seizoen van Drive to Survive online. Hierin krijg je een geweldig inkijkje in wat zich allemaal achter de schermen afspeelt in de formule 1. Van hevig concurrerende coureurs tot nukkige teambazen, met gelukkig regelmatig wat speelsheid (vaak dankzij de charmante Ricciardo). De eerste twee seizoenen Drive to Survive waren een waar genot en er is geen enkele reden om te denken dat dit derde seizoen met al zijn aankomende contractwijzigingen dat niet zal zijn.

The Lost Pirate Kingdom (Netflix)

Anne Bonny, Charles Vane, het zijn slechts enkele piraten die aan bod komen in de documentairereeks The Lost Pirate Kingdom. Zwartbaard en zijn companen worden uitgebreid omschreven door dé stem van natuurdocu’s, David Attenborough. Sinds 15 maart is The Lost Pirate Kingdom te zien op Netflix, waarin je veel meer leert over de wereld toen piraten nog mannen waren met ooglapjes en scheurbuik.

McQueen (Videoland)

De modeontwerper Alexander McQueen is veel te jong overleden. In deze intense documentaire wordt een zeer breekbaar portret geschilderd van de modeontwerper. Van zijn leven tot zijn talent, van zijn werk tot zijn stijl: zijn beste vrienden en naasten komen aan het woord in deze docu die spettert van de mooie beelden en muziek. Zeker als je niet veel van McQueen weet, dan is dit een enorm meeslepende documentaire en zeker één van dé streamingtips van deze week. Nu op Videoland.

Sideways (Disney+)

Je hoeft niet van wijn te houden om de film Sideways te waarderen, hoewel wijn wel de boventoon voert in dit verhaal over twee mannen van een jaar of 40 die op zich geen bijzondere levens hebben, maar toch door een heleboel emoties gaan tijdens een roadtrip door het wijngedeelte van de Verenigde Staten. De manier waarop over wijn wordt gesproken: zelfs als je het vies vindt dan raak je enthousiast. Mede dankzij het geweldige acteerwerk van de fijne Paul Giamatti en Thomas Haden Church. Nu op Disney+.

The Falcon and the Winter Soldier (Disney+)

Disney+-kijkers vallen met hun neus in de boter, want na een heel seizoen WandaVision en een geweldige aflevering van ASSEMBLED is er nu al een nieuwe superheldenserie op de streamingdienst te zien. The Falcon and the Winter Soldier vertelt het verhaal van de twee helden na alle heftige gebeurtenissen uit Avengers: Endgame. Anthony Mackie en Sebastian Stan krijgen in deze serie de ruimte om meer van zichzelf en hun personages te laten zien, met daarbij de nodige ruzies en opstootjes.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)