Spotify heft limiet op van 10.000 nummers in bibliotheek

27 mei 2020 1 Minuut 0 Reacties
spotify-new-logo

Spotify heeft laten weten dat het limiet van tienduizend nummers in je persoonlijke bibliotheek vanaf nu opgeheven is. Dat betekent dat je voortaan net zoveel nummers kunt opslaan als je wil en dat je dus geen oude nummers hoeft te verwijderen als je een nieuwe wil toevoegen.

Spotify heft limiet op

Dat maakt de muziekstreamingdienst dinsdagavond bekend. Dit is een welkome quality-of-life-update, eentje waar gebruikers van de dienst al heel lang om vragen. Sommige mensen vinden het nou eenmaal prettig om alle muziek op te slaan die ze zijn tegengekomen, terwijl andere mensen daar eigenlijk niets om geven. Voor die eerste groep mensen was het limiet daardoor het irritant, want het betekende dat ze op een gegeven moment tegen een arbitraire grens aanliepen. Maar dat probleem is nu dus eindelijk opgelost door Spotify.

De update wordt nu uitgerold naar iedereen. Het kan nog een paar dagen duren voordat die bij iedereen gearriveerd is, dus heb ook voor die laatste momenten nog dat beetje geduld. Elders heeft Spotify nog wel beperkingen opgesteld. Zo kunnen afspeellijsten niet meer dan tienduizend nummers bevatten en kunnen Premium-abonnees niet meer dan tienduizend nummers downloaden op in totaal vijf apparaten voor offline luisteren. Je complete collectie op je smartphone downloaden zit er voor sommige gebruikers dan alsnog niet in.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)