Sony PlayStation 4 op 29 november te koop in Nederland

21 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
sony-playstation-4

Sony heeft deze week tijdens Gamescom bekendgemaakt dat de nieuwe PlayStation 4 gameconsole vanaf 29 november in de Nederlandse winkels moet liggen. De console wordt in Nederland verkocht voor een prijs van 399 euro.

De Japanse fabrikant laat weten dat de PlayStation 4 komende november naar 32 landen moet komen, waaronder ook Nederland. Voor ons land is de lanceerdatum op 29 november gezet, twee weken na de lancering in de Verenigde Staten. Daarbij liet de Japanse fabrikant weten de prijs van de PlayStation 3 per direct te verlagen naar 199 euro.

Sony geeft aan dat er inmiddels al meer dan een miljoen pre-orders voor de PlayStation 4 geplaatst zijn. Of de gameconsole dan ook direct vanuit voorraad te koop is eind november is niet duidelijk. Diverse Nederlandse webwinkels nemen inmiddels geen pre-orders meer aan.

De Playstation 4 is te koop voor 399 euro en wordt geleverd met een DualShock 4-controller. Daarbij krijg je 14 dagen gratis gebruik van de PlayStation Plus-dienst. Hiermee krijg je onder meer toegang tot de de games DriveClub en Resogun.

De eerste weken na lancering hoeft Sony weinig concurrentie te verwachten van Microsoft’s nieuwe Xbox One. Het bedrijf maakte vorige week bekend de Nederlandse lancering van de gameconsole uitgesteld te hebben tot begin 2014.

 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)