Samen films en series kijken met videoparty van Amazon Prime Video

07 december 2020 1 Minuut 0 Reacties
amazon-prime-video

Mocht je het in deze tijden maar eenzaam en saai vinden om alleen de nieuwste series en films te bingewatchen dan heeft Amazon nu een oplossing voor je. Abonnees van Amazon Prime Video kunnen vanaf nu gebruikmaken van de Videoparty-functie waarbij je films en series samen met vrienden of familie kijkt.

Amazon Prime Video Videoparty

Prime Video Videoparty is volgens Amazon een sociale kijkervaring die beschikbaar is voor Prime leden zonder extra lidmaatschapskosten.n Klanten kunnen kiezen uit duizenden titels die beschikbaar zijn in de SVOD-catalogus van Prime Video, waaronder Amazon Originals zoals Borat Subsequent Moviefilm, The Boys, Tom Clancy’s Jack Ryan, Chemical Hearts, Upload, Troop Zero, My Spy, Fleabag en The Marvelous Mrs. Maisel.

Prime Video klanten kunnen een Videoparty hosten of zelf deelnemen aan een sociale kijkervaring. De host beheert de het digitale feestje en bepaalt daarom ook wat er gebeurt. Er is ook een chatfunctie om te communiceren met deelnemers. De functie is geschikt voor maximaal 100 deelnemers per sessie. Iedere deelnemer moet echter wel een Prime lidmaatschap hebben.

Hieronder vind je enkele stappen om deel te nemen:

  • Stap 1: Zoek een film of serie – Klik op het Videoparty icoontje op je scherm voor films. Voor series vind je het in de lijst met afleveringen.
  • Stap 2: Voer je naam in – Kies de naam die je wilt gebruiken tijdens het chatten. Creëer je Videoparty.
  • Stap 3: Nodig je vrienden uit – Deel je link met maximaal 100 mensen. Je vrienden kunnen meedoen door op hun link te klikken.
  • Stap 4: Begin met kijken en chatten – Als iedereen klaar is om te beginnen, start je de Videoparty. De host kan afspelen, pauzeren en delen van de film of serie skippen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)