PlayStation 5: Sony biedt excuses aan voor rommelige pre-orders

21 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
PlayStation 5 varianten

De Japanse elektronicafabrikant Sony heeft zich verontschuldigd voor de rommelige pre-orderperiode van de PlayStation 5-spelcomputer.

PlayStation 5-pre-orders waren extreem rommelig

Het officiële PlayStation-account van Sony heeft afgelopen weekend een tweet de wereld in gestuurd aangaande de pre-orderperiode van de PlayStation 5. De tweet begint met de tekst: “Laten we eerlijk zijn: PS5-pre-orders hadden een stuk beter gekund. We bieden hiervoor onze excuses aan.” Hoewel Sony beloofde dat er geen gedoe zou zijn tijdens de pre-orderperiode, was dat gedoe er wel degelijk.

Opeens waren de vooruitbestellingen woensdagochtend live gegaan bij sommige webshops, maar van tevoren was niet duidelijk bij welke shop en vanaf hoe laat. Dat was bovendien een dag eerder dan vooraf gemeld. Dat heeft erin geresulteerd dat een flink aantal gamers nu een PlayStation 5 zijn misgelopen. En dat is vervelend, aangezien er in Nederland in elk geval niet heel veel beschikbaar zijn gesteld. Verschillende gamers hebben daarom op sociale media van zich laten horen en hebben flink afgegeven op webshops en Sony, omdat de communicatie omtrent de pre-orderperiode dus echt heel slecht was.

Advertentie

In de komende dagen, zo belooft Sony, moeten er meer pre-orders voor de PlayStation 5 geplaatst kunnen worden. De online winkels bieden hierover informatie aan wanneer ze daarover beschikken. Het is echter niet duidelijk of je je PS5 dan ook echt op de lanceringsdatum krijgt (19 november in Nederland) of dat je nog een paar weken of maanden moet wachten. Voor het einde van het jaar moeten er in elk geval veel meer consoles beschikbaar zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)