NLZiet krijgt er twee zenders bij, evenals een nieuwe interface

16 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
NLZiet

De televisiedienst NLZiet heeft bekendgemaakt dat gebruikers kunnen rekenen op een uitbreiding van het huidige zenderpakket.

NLZiet maakt op zijn eigen website bekend dat de televisiedienst uitgebreid en aangepast wordt. De eerste aanpassing heeft te maken met het aanbieden van twee extra zenders. Dat zijn AT5 en Insight TV. Beide zenders zijn gevestigd in Amsterdam.

NLZiet breidt uit

AT5 is één van de nieuwe regiokanalen voor de televisiedienst. Het is de nieuwszender uit Amsterdam, die zich richt op het lokale nieuws uit de gemeente Amsterdam. Dit is natuurlijk niet de enige regiozender in het pakket. Want naast AT5 tref je er ook Omroep Fryslân, RTV Noord, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, NH Media, RTV Utrecht, TV West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1 aan.

De tweede, nieuwe zender is Insight TV. Die zender richt zich voornamelijk op sport en lifestyle. Het aanbod bestaat onder meer uit avonturenprogramma’s, lifestyleseries en actiesporten, waaronder World Class-coureurs, Road to Gymkhana en optredens van bekende DJ’s, zoals DJ Carly Foxx.

Advertentie

De andere aanpassing staat in het teken van de interface. Het is de bedoeling dat die een stuk overzichtelijker is nu. Zo moet je nu sneller kunnen schakelen tussen live-tv, terugkijken en vooruitkijken. Ook kan NLZiet nu persoonlijke aanbevelingen doen op basis van je kijkgedrag. Bovendien krijg je in een overzicht te zien welke programma’s nu goed scoren. Tot slot is de tv-gidsfunctie verbeterd.

NLZiet kijk je via je telefoon of tablet of op je tv via Chromecast, Apple TV, Android TV, Fire TV, de smart tv app of via een browser op een computer.

Reacties (0)