‘Nieuwe PlayStation 4 wordt volgende maand onthuld’

09 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
PS4

Als we de geruchten mogen geloven dat zal de nieuwe PlayStation 4 tijdens een evenement op 7 september worden aangekondigd door Sony. Tijdens die show wordt er mogelijk ook een 'technical showcase' gegeven, zodat iedereen weet wat het apparaat in huis heeft.

Nieuwe PlayStation 4 op 7 september?

De nieuwe PlayStation 4 zal op 7 september tijdens een evenement worden aangekondigd door Sony, melden bronnen die bekend zijn met de plannen van het consumentenelektronicabedrijf. Dit evenement zal kijkers en bezoekers een ‘technical showcase’ gaan aanbieden, zodat iedereen weet wat de gameconsole straks in zijn mars heeft. Mogelijk zien we dus het verschil in graphics gepresenteerd worden en niet zozeer het uiteindelijke product, maar dat is momenteel nog speculatie. Sony heeft zelf niets aangekondigd over het evenement.

Het nieuwe model van de PS4 zal geüpgradede hardware moeten krijgen en games en films in een hogere resolutie moeten kunnen afspelen, aldus eerder vrijgekomen geruchten. Nu kan de PlayStation in 1080p weergeven, maar die resolutie zou dus naar 4K moeten gaan. Sony heeft het bestaan van de nieuwe PlayStation 4 al erkend en heeft al aangegeven dat het apparaat naast de huidige PS4 zal worden verkocht. Ook is het zo dat alle games op beide consoles blijven werken, maar dat die op de nieuwe console er net mooier uit gaan zien.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)