Met Sonos Radio HD luister je reclamevrij en in hoge resolutie

12 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
sonos-radio-hd

Sonos heeft donderdag Sonos Radio HD aangekondigd, waarmee je reclamevrij en in hoge resolutie luistert naar de radiostreamingdienst.

Sonos Radio HD aangekondigd

Sonos Radio HD biedt meer exclusieve content aan in de Sonos-app en alle radiostations worden in lossless audiokwaliteit gestreamd. Voor Sonos-gebruikers geldt dat vijftig procent naar radio luistert. Daarnaast is er wereldwijd een jaarlijkse toename van veertig procent in luisteruren op Sonos. Je straks kunt een abonnement nemen op Radio HD om exclusieve genrestations, meer content van en over artiesten, en geluiden om bij te ontspannen en in slaap te vallen, te ontdekken.

De hd-radiodienst is reclamevrij en biedt de mogelijkheid om nummers over te slaan of te herhalen. De dienst is vanaf vandaag beschikbaar in de Sonos S2-app in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk voor 7,99 dollar of 7,99 pond per maand na een gratis proefabonnement van 30 dagen. Nederland volgt in 2021. Wat de prijs dan precies is, is niet duidelijk, maar waarschijnlijk betalen we hier 7,99 euro.

Verder presenteert Sonos zes nieuwe radiostations. Voor Nederland is Radio à Gogo ontworpen, en door radio-dj Sander de Heer handmatig gevuld met pophits, onbekende albumtracks van favoriete artiesten en goede muziek van eigen bodem van de jaren zestig tot nu. De andere lokale stations zijn: British Beats and Bars en UK Session Sounds in het Verenigd Koninkrijk, French Connection voor Frankrijk en in Duitsland German Zeitgeist en Hip-Hop Stammtisch.

Advertentie

Tijdens de feestdagen zijn er twee nieuwe radiostations en een speciale show van Dolly Parton beschikbaar. De show van Parton heet de Holly Dolly Special. Dolly’s special is in november en december te horen op Holidaze. Holidaze is een van twee nieuwe stations die allerlei kersthits laat horen. Het andere station, Holiday Concerto, brengt instrumentale versies van kerstklassiekers. Ook zijn er nieuwe genrestations op Sonos Radio om de jaren negentig en het eerste decennium van deze eeuw mee te verkennen en herontdekken: 90s Mixtape en 00s On Shuffle.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)