Harry Potter-serie in de maak voor HBO Max

26 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
harry-potter

Het lijkt erop dat er een Harry Potter-serie in de maak is, die je over een tijd kunt bekijken bij de videostreamingdienst HBO Max.

Bronnen vertellen tegenover The Hollywood Reporter dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een Harry Potter-serie voor HBO Max. Het gaat om een live-action serie. WarnerMedia zou meerdere gesprekken gevoerd hebben met potentiële schrijvers, die hun ideeën delen voor de serie. Vooralsnog gaat het om brede ideeën en staat nog niets vast.

Harry Potter-serie op komst?

Dat betekent dat de serie nog alle kanten op kan. Ondanks het feit dat bronnen dus melden dat er een Harry Potter-serie op komst is, laat een vertegenwoordiger van HBO Max en WarnerMedia weten dat er momenteel niet aan zo’n serie gewerkt wordt. Er wordt echter heel vaak gelogen door vertegenwoordigers die werkzaam zijn in Hollywood, dus dergelijke statements nemen we met een korrel zout. Dit soort verhalen komen vaak ergens vandaan. De tijd zal het leren.

Ondanks dat is het geen slecht idee meer met de Harry Potter-franchise te doen. De eerste films en boeken waren een groot succes, terwijl de tweede filmserie gematigd ontvangen wordt. Daarnaast zijn er heel veel games uitgebracht onder dezelfde banner en wordt er momenteel gewerkt aan een grote openwereldvideogame waarin spelers zelf naar Hogwarts kunnen (en dus niet in de huid van Potter kruipen). Die game staat gepland voor 2022.

Advertentie

Het is overigens nog even wachten totdat HBO Max naar Nederland komt, maar dat moet ergens dit jaar gaan gebeuren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)