Gratis streamingdienst Samsung TV Plus gelanceerd in de Benelux

20 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
Samsung TV Plus

Samsung heeft vandaag de streamingdienst Samsung TV Plus gelanceerd voor gebruikers van een Samsung Smart TV. De gratis streamingdienst geeft toegang tot live on-demand content en is een aanvulling op de andere streamingapps waar gebruikers van een Samsung Smart TV gebruik van kunnen maken.

De Samsung TV Plus streamingdienst is vandaag gelanceerd in Nederland en België, samen met zeven andere Europese landen. Eerder al werd de de streamingdienst in andere landen wereldwijd uitgerold, waardoor de dienst nu in totaal in 23 landen beschikbaar is. De gratis streamingdienst bestaat overigens al sinds 2015, maar wordt nu uitgerold naar verschillende Europese landen.

Wat is Samsung TV Plus?

Samsung TV Plus geeft je direct toegang tot nieuws, sport en entertainment. De dienst is vanaf 20 april (vandaag) beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s die zijn verschenen na 2017. Je krijgt toegang tot 20 kanalen. Het aanbod bestaat uit 6 lokale kanalen en 14 wereldwijde kanalen zoals Rakuten, Euronews Live, Filmstream en EDGEsport. Samsung benadrukt dat de dienst volledig gratis is. Er zijn geen vereiste downloads, inschrijving, creditcard, abonnement of extra apparaten vereist.

De dienst is voorzien van de laatste verbeteringen. Zo heb je via een sneltoets op de afstandsbediening toegang tot de nieuwste Smart TV-functies. De dienst krijgt regelmatig updates en is onlangs voorzien van verbeteringen aan de Player User Interface van de app, zoals een verbeterde bediening. Het video-on-demand-aanbod moet de komende tijd blijven groeien volgens de fabrikant. Lees meer over deze dienst op de blog van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Advertentie

Update: Samsung liet ons weten dat de streamingdienst in België vanaf midden mei beschikbaar is. In Nederland is Samsung TV Plus al wel per direct beschikbaar.

Lees meer over Samsung.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)