FWD introduceert FWD.nl/Create met alles over creatie en productie

04 november 2022 2 Minuten 0 Reacties
Sony Alpha 7RV

Vanaf vandaag is FWD.nl een channel rijker. We introduceren FWD.nl/Create waarbinnen je alles leest over apparatuur waarmee content en media gecreëerd kunnen worden.

Binnen het nieuwe FWD Create Channel vind je het laatste nieuws, de beste achtergronden boordevol tips en de nieuwste reviews van de categorie Create. Denk hierbij aan nieuws, achtergrondartikelen en reviews van de nieuwste fotocamera’s en filmcamera’s, de beste monitoren, de meest populaire printers en de meest handige software voor het creëren van content. We vertellen je op een laagdrempelige en objectieve manier alles dat je moet weten over de nieuwste ‘create-apparatuur’.

FWD.nl/Create wordt mede mogelijk gemaakt door Digital Movie, een magazine uit ons portfolio dat al jaren in het teken staat van fotografie, filmcamera’s en weergave-apparatuur. Diverse artikelen uit Digital Movie verschijnen vanaf nu ook in het Create Channel. Daarnaast verhuist de online plek van Digital Movie binnenkort naar FWD.nl.

Digital Movie verhuist naar FWD.nl

Vanaf deze maand verhuist Digitalmovie.nl naar FWD.nl. FWD.nl biedt momenteel al plek aan de magazines FWD Magazine, Home Emotion en Music Emotion. Digital Movie is het laatste magazine uit ons portfolio dat de overstap maakt. Alle informatie omtrent nieuwe uitgaven van Digital Movie, abonnementen en losse exemplaren vind je vanaf deze maand op de speciale Digital Movie pagina van FWD.nl. Onderaan deze pagina vind je de links naar onder meer digitale archief en de abonnementenpagina.

Belangrijk voor nieuwsbriefabonnees!

Heb je een abonnement op de nieuwsbrief van Digital Movie? Dan vindt er nog een belangrijke wijziging plaats. Vanaf deze week ontvang je deze nieuwsbrief niet meer maar kun je elke zaterdagochtend de wekelijkse nieuwsbrief van FWD.nl in je postvak verwachten. Toch liever alleen het nieuws van het Create Channel ontvangen? Maak dan een account aan op FWD.nl en meld je aan voor de dagelijkse Create-nieuwsbrief. Mocht je als voormalig nieuwsbriefabonnee van Digital Movie geen nieuwsbrieven meer willen ontvangen, dan kun je jezelf onderaan de nieuwe nieuwsbrief afmelden.

Reacties (0)