Video: Verslag van het Philips OLED+ event bij PlatteTV (Adv)

08 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
Philips OLED+ event Plattetv

FWD maakte een videoverslag van het Philips OLED+ evenement bij PlatteTV. Tijdens dit evenement werden de nieuwste Philips oled tv's gedemonstreerd.

Philips TV en PlatteTV organiseerden op 31 oktober het OLED+ evenement in Amsterdam. Tijdens dit evenement kregen bezoekers diverse interessante presentaties over de nieuwste Philips oled tv’s, werden de tv’s gedemonstreerd en was er natuurlijk tijd om de tv-experts van FWD, PlatteTV en Philips vragen te stellen. FWD was ook aanwezig voor een verslag van het evenement.

Philips OLED+ evenement in Amsterdam

Afgelopen maand introduceerde Philips tijdens IFA 2019 zijn nieuwste oled tv’s; de OLED934 met Bowers & Wilkins soundbar en de OLED984 met stijlvolle standaard en een in die standaard ingebouwde Bowers & Wilkins soundbar. Nu zien die tv’s er op foto’s natuurlijk leuk uit en klinken de geschreven teksten veelbelovend, maar je kunt pas echt een oordeel vellen als je ze zelf gezien en gehoord hebt.

Op 31 oktober organiseerde Philips samen met PlatteTV.nl daarom een evenement waar tijdens bezoekers deze nieuwe oled televisies zelf konden ervaren en waar zowel Philips als PlatteTV een presentatie hielden. FWD was in de persoon van Eric Beeckmans aanwezig om onze ervaringen met deze oled tv’s te delen en vragen over de televisies en tv-gerelateerde onderwerpen te beantwoorden. Dit resulteerde in een interessante avond, met veel interactie.

FWD was niet alleen aanwezig voor het delen van onze ervaringen en het beantwoorden van vragen. We maakten namelijk ook een videoverslag van deze avond.

Het verslag van het Philips OLED+ evenement is gemaakt in opdracht van Philips TV.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)