Video-on-demand dienst Ximon nu beschikbaar op Sony Bravia Smart tv’s

06 juni 2013 1 Minuut 1 Reacties
Sony-Ximon

De in Nederland populaire video-on-demand dienst Ximon is al een tijdje beschikbaar op Smart tv's van onder meer Samsung en LG maar vanaf deze week kunnen ook bezitters van een Sony Bravia Smart tv films en series on-demand bekijken.

Ximon, de video-on-demand dienst voor binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms en series, is nu beschikbaar op Bravia televisies van de Japanse fabrikant. Met de Ximon-applicatie kunnen gebruikers in Nederland meer dan 3.400 films en series ‘on demand’ kijken.

Om films en tv-series te kijken op een Sony Smart tv heb je krediet nodig en dit kun je verkrijgen door te kiezen voor Pay Per View, Prepaid of het Ximon Plus- abonnement. Alle drie de mogelijkheden zijn af te rekenen en op te waarderen via Ximon.nl. Met ‘Ximon Plus’ kan je onbeperkt films en series uit de Plus-catalogus bekijken. Dit abonnement kost 9,50 euro per maand en biedt onbeperkt toegang tot meer dan 2.950 titels.

Gebruikers van een Sony Bravia Smart tv kunnen toegang krijgen tot de dienst door op de afstandsbediening van hun tv op de SEN-knop te drukken. Deze biedt direct toegang tot het entertainmentmenu en de Ximon-app. De app is beschikbaar op de Sony Bravia Smart tv’s uit 2012 en 2013.

Bekijk ook de Sony 2013 lcd tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

greveling

greveling
10 augustus 2013 om 19:04

Hallo,

zit al een tijd te kloten met de Sony Smart TV, als je net over de grens woont moet je eerst een vpn verbinding leggen om nederlandse apps te kunnne downloaden, als je dan zover bent bepalen allerlei tv makers en aanbieders welke apps je op jou toestel mag downloaden.

VREEMD DAT JE ZELF NIET KUNT BEPALEN BIJ WIE IK MIJN VIDEO ONLINE WIL HUREN.

Helemaal als de enige aanbieder ook nog vrijwel geen films in de aanbieding heeft, ze mogen er echt wel vast in de winkel bijzeggen dat je dus vrijwel geen film kunt huren online (of dus….niet mag huren )

Echt waardeloos, wat een tijdperk. !~!!!!

Inloggen