Toshiba introduceert BDX6400KE Blu-ray speler met 4K-upscaling

11 september 2013 1 Minuut 0 Reacties
Toshiba-BDX6400KE

Toshiba heeft afgelopen week tijdens IFA 2013 veel nieuwe producten getoond, waaronder drie 4K Ultra HD tv's en de nieuwe L5-serie lcd tv's. Daarnaast introduceert het bedrijf de nieuwe BDX6400KE Blu-ray speler met 4K-upscaling.

Toshiba BDX6400KE

4K Ultra HD is één van de trends die we tijdens IFA 2013 tegenkwamen en met al die mooie tv’s die hoge resolutie materiaal kunnen weergegeven moet er natuurlijk ook aan de toevoer van content gedacht worden. Om deze reden introduceert Toshiba de BDX6400KE Blu-ray speler die HD-materiaal om kan zetten naar de hoge 4K-resolutie. Het bedrijf geeft zelfs aan dat dit in combinatie met de upscaler in één van de 4K tv’s van Toshiba voor een nog betere beeldkwaliteit zorgt.

Dat is echter niet alles dat je met de BDX6400KE Blu-ray speler kunt. Het apparaat beschikt namelijk over ingebouwd wifi met Miracast-ondersteuning waardoor je eenvoudig content vanaf een smartphone, laptop of tablet richting de tv kunt streamen. Ook is de speler voorzien van 3D-ondersteuning, een usb-poort en ondersteuning voor hoge resolutie audioformaten. Daarbij krijg je toegang tot Toshiba’s Cloud TV platform waar apps als YouTube en Picasa te vinden zijn.

De BDX6400KE wordt geleverd in een zwarte doos met zilveren gezandstraalde bovenplaat en sluit volgens de fabrikant naadloos aan bij het huidige design van de Toshiba tv-series die dit jaar gelanceerd zijn. Dankzij de extra verticale houder kan de Blu-ray speler, afhankelijk van de beschikbare ruimte, rechtop of horizontaal worden geplaatst worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)