Teufel lanceert met de MOVE BT zijn eerste in-ear koptelefoon

11 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
teufel-move-bt

Met de nieuwste in-ears in de MOVE-serie komt Teufel naar eigen zeggen de actieve sporter en reiziger tegemoet. Ook lijken de nieuwe generatie smartphones het zonder koptelefoonaansluiting te moeten stellen en daar speelt de MOVE BT dankzij bluetooth direct op in.

Teufel MOVE BT

Teufels eerste in-ear model is voorzien van bluetooth met aptX-codec. Hiermee is een goede geluidskwaliteit gegarandeerd en behoren in de knoop geraakte kabeltjes tot het verleden. De lichte basboost is lineair afgestemd, waardoor het geluid volgens de fabrikant niet alleen binnen maar ook buiten gebalanceerd, krachtig en dynamisch moet klinken.

Smartphone en koptelefoon hoeven niet continu bij elkaar in de buurt te zijn. De MOVE BT heeft namelijk een bluetoothbereik van zo’n dertig meter. Daarnaast hoeven muziekliefhebbers niet bang te zijn voor zweetdruppels of een regenbui tijdens het hardlopen want de in-ears zijn namelijk geheel spatwaterdicht. Tijdens het sporten of het reizen zijn muziek en playlists te bedienen door middel van een afstandsbediening die in het koord is verwerkt. En bellen op de fiets is ook mogelijk, want met de geïntegreerde microfoon vindt elk gesprek handsfree plaats. Tevens beschikt de MOVE BT over een batterij die het twintig uur volhoudt en binnen twee uur is opgeladen via de weggewerkte micro-USB-poort.

De speciaal ontwikkelde oordopjes van medische siliconen moeten zorgen voor een stevige, comfortabele grip in de gehoorgang. Bovendien is het kleinste paar van de drie bijgeleverde oordopjes kleiner dan bij de vorige modellen. Hierdoor is de MOVE BT nu dus ook geschikt voor mensen met smalle gehoorgangen. Bij de levering wordt ook de Teufel Tube geleverd, de ‘wasmachine’ voor de oordopjes. Doe de dopjes met lauw water in de tube, schud krachtig en de siliconpads zijn weer schoon.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De in-ear koptelefoon wordt geleverd in een compacte beschermhoes, drie paar oordopjes, een klem voor boordbevestiging en de speciale Teufel Tube. De MOVE BT is verkrijgbaar voor 119,99 euro via de website van Teufel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)