Testpanel: wil jij de Philips OLED856 oled-televisie zelf thuis testen?

27 november 2021 4 Minuten 1 Reacties
Philips OLED856 1

Meld je nu aan voor ons testpanel en maak kans om de nieuwste Philips OLED856 oled-televisie zelf thuis te testen.

Gaat de gedachte over een nieuwe televisie meer dan eens door je hoofd maar ben je er nog niet uit waar je nu voor moet kiezen? Dan hebben we wellicht een interessante oplossing voor je. FWD biedt je samen met Philips TV de kans om de Philips OLED856 oled-televisie zelf thuis te ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor de actie en wie weet staat deze oled-tv binnenkort een aantal weken bij jou thuis.

Philips OLED856

De Philips OLED856 is grotendeels hetzelfde als de OLED806. Het belangrijkste verschil zit hem in het design én het feit dat de OLED806-serie in twee extra formaten op de markt komt. Naast 55-inch en 65-inch komt er ook een 48-inch en een 77-inch model op de markt. Voor ons testpanel stellen we de 55-inch versie beschikbaar.

De OLED806- en OLED856-serie modellen beschikken over de 5e generatie P5-processor. Deze voegt een nieuwe filmdetectiemodus toe aan de vijf bestaande AI-categorieën. Tevens integreert P5 de lichtsensor om ervoor te zorgen dat het contrast voor SD- of HDR-inhoud altijd wordt geoptimaliseerd voor de hoeveelheid licht in de omgeving. De ‘anti-burn-in’ technologie die Philips vorig jaar introduceerde op de OLED+935 is nu ook verwerkt in de nieuwe OLED806 en OLED856. Ook beschikken de tv’s over volledige HDMI 2.1-poorten, uitgerust met eArc, VRR (tot 120Hz), Freesync Premium Pro en de Auto Game-modus. Natuurlijk wordt HDR ondersteund, in de vorm van HDR10, HLG, Dolby Vision en HDR10+. Ook is er ondersteuning voor Dolby Atmos aanwezig.

Op het gebied van audio beschikken de tv’s over een 50 Watt 2.1-kanaals geluidssysteem. De tv’s bieden ook draadloze DTS Play-Fi-connectiviteit voor streaming audio en multiroom. Het smart tv-pakket wordt ook dit jaar door Google geleverd, in de vorm van Android TV 10. De tv’s zijn compatibel met zowel Google Assistant (via push-to-talk op de afstandsbediening) als Works with Alexa. Ook dit jaar worden de 800-series oled tv’s uitgerust met een premium afstandsbediening met verzonken en verlichte toetsen in een gemetalliseerde afwerking. Voor de luxe uitstraling zijn de zijkanten en achterkant van de afstandsbediening omwikkeld met leer van de Schotse leerspecialist Muirhead.

Zowel de OLED806 als de OLED856 delen hetzelfde randloze design met een metalen buitenframe. En beide modellen beschikken over vierzijdig Ambilight aan de achterzijde. De OLED806 is voorzien van metalen tweekleurige ‘stok’-voeten, terwijl de OLED856 een VA-hoek met metalen donkerchromen T-standaard heeft.

FWD Testpanel: Wij zijn op zoek naar jou!

FWD biedt je samen met Philips TV de kans om de Philips OLED856 oled-televisie thuis te testen. Wil jij deze 4K oled-televisie thuis op de kast hebben staan? Lees dan hieronder de voorwaarden en meld jezelf snel aan.

Waar zijn wij naar op zoek? Wij zoeken vier huishoudens die de Philips OLED856 oled-tv voor een periode van drie tot vier weken willen ervaren en deze ervaringen na de testperiode met ons willen delen. We willen de Philips OLED865 op verschillende onderdelen laten ervaren en testen; beeldkwaliteit, smart tv-mogelijkheden, gaming, geluid en Ambilight. Als jouw huishouden met deze onderdelen van de Philips tv wel uit de voeten kan dan zien we je aanmelding graag tegemoet.

De vier huishoudens die mee mogen doen aan deze actie krijgen een Philips audiopakket met twee headphones cadeau!

Voorwaarden;

  • Je bent in de periode van 12 december t/m 9 januari drie weken aaneengesloten beschikbaar om thuis de tv te ervaren
  • Uiterlijk 16 januari levert elk huishouden een geschreven review aan
  • FWD stuurt je een reviewdocument met belangrijke aandachtspunten en een richtlijn om je ervaringen voor ons op papier te zetten
  • FWD zal per gezin de ervaringen redigeren en publiceren in een artikel
  • Elk gezin levert naast geschreven ervaringen ook een aantal foto’s in hoge resolutie aan
  • Aanmelden is alleen mogelijk als je woonachtig bent in Nederland en 18 jaar of ouder bent
  • De 55-inch tv wordt geleverd met standaard voet voor plaatsing op een kast. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de plaatsing.

Meld je aan

De aanmelding is gesloten. Met de gekozen deelnemers wordt contact opgenomen.

Reacties (1)