Sony stelt lancering Video Unlimited dienst uit tot medio 2013

21 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
Sony-video-unlimited

In april van dit jaar lanceerde Sony het eerste deel van de Sony Entertainment Network dienst in Nederland; Music Unlimited. Hiermee is het mogelijk muziek te streamen naar nagenoeg alle Sony apparaten, waaronder TV's, Blu-ray spelers en de PlayStation 3. Een dienst waar we nog steeds op wachten is Video Unlimited waarmee je video's kunt huren of kopen.

Tijdens de lancering van Music Unlimited liet het bedrijf weten dat de dienst voor het streamen van video’s uiterlijk in het derde kwartaal van 2012 gelanceerd zou worden, maar vandaag blijkt dat deze lancering is uitgesteld. Tablets Magazine weet te melden dat Sony nog bezig is met onderhandelingen met content providers voor het afnemen van licenties. Zodra deze zijn afgerond kan de dienst in Nederland gelanceerd worden. Volgens Sony moet dit medio 2013 gebeuren. Een exacte datum kon helaas niet gegeven worden.

Het overkoepelende Sony Entertainment Network is beschikbaar op alle audiovisuele apparaten die beschikken over Smart TV en op zowel smartphones als tablets. Toch is de dienst niet alleen voor gebruikers van deze producten beschikbaar. Er is ook een Android en iOS applicatie gelanceerd en je kunt middels de browser van je computer toegang krijgen tot SEN.

De Music Unlimited streaming muziekdienst beschikt momenteel over meer dan vijftien miljoen nummers van diverse grote platen labels. Lees meer over Sony’s Music Unlimited dienst.

Reacties (0)