Sony KDL-42W805B (W805B-serie) 3D led lcd tv review

12 augustus 2014 2 Minuten 0 Reacties
Sony-KDL-50W805B-review-totaal-3

Een uitgebreide review van de Sony KDL-42W805B, een 42-inch smart tv met actieve 3D-weergave, ingebouwd WiFi en een full hd-display.

Eerder hebben we de W705B-serie lcd tv, een middenklasse model van Sony, al aan een uitgebreide review onderworpen maar dit model beschikte niet over 3D-weergave. Voor diegenen die toch films in drie dimensies willen bekijken is er de W805B-serie, voorzien van nagenoeg hetzelfde design en dezelfde specificaties maar dan met actieve 3D-weergave.

De tv’s in de W805B-serie van Sony vallen in het middenklasse segment maar zijn op het gebied van full hd tv’s rijkelijk uitgerust. Zo beschikken de modellen onder meer over toegang tot het Sony Entertainment Network met een groot aanbod aan apps, is er ingebouwd WiFi met DLNA en Miracast aanwezig en moeten de S-Force Front Surround met Bass Reflex speakers zorgen voor een optimale audioweergave. De X-Reality Pro Engine moet samen met de Motionflow XR 400-techniek voor een scherpe en vloeiende weergave van beelden zorgen. Ook kunnen de tv’s bediend worden met een app voor smartphones en tablets.

Sony W805B-serie 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe KDL-50W805B van Sony uitgebreid getest. De belangrijkste pluspunten van dit model zijn de zeer goede beeldkwaliteit, het strakke en premium design, en de zeer goed functionerende TV SideView-app waarmee de tv bediend kan worden. Toch zijn er ook minpunten te vinden, waaronder de trage laadtijden van het smart tv-platform en de matige 3D-weergave. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Sony KDL-50W805B lcd led tv review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Sony 2014 lcd led tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)