Sony introduceert VPL-VW95ES 3D projector

02 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Sony-VPL-VW90ES

De komende maanden lijken we aan 3D projectoren geen tekort te krijgen. Eerder kregen we aankondigingen van BenQ, Panasonic, LG en Optoma, en vandaag is het de beurt aan Sony. Tijdens de IFA 2011 heeft Sony haar nieuwste 3D homeprojector aangekondigd in de vorm van de VPL-VW95ES. Dit model komt met een geïntegreerde 3D zender voor het aansturen van de actieve 3D brillen.

De VPL-VW95ES biedt een dynamisch contrast van 150.000:1, een gemotoriseerde ‘Lens inclusief Shift’-functie om het beeld bij te stellen, geavanceerde kalibratiemogelijkheden, 2D naar 3D conversie, en de Motionflow technologie die de bewegingsonscherpte moet verminderen. Volgens Sony is de 3D projector ook zeer stil door en geavanceerd koelingssysteem en een nagenoeg geruisloze ventilator. De VPL-VW95ES moet volgens de fabrikant een bioscoopervaring bieden in zowel 2D als 3D modus.

Eerder kondigde Sony overigens haar VPL-HW30ES projector al aan. Deze was tot op heden alleen in het zwart te krijgen, maar inmiddels is er ook een witte versie gelanceerd.

De VPL-VW95ES is vanaf oktober in heel Europa verkrijgbaar. De witte versie van de VPL-HW30ES/W is vanaf november in Europa beschikbaar. Prijzen zijn nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)