Sony geeft Europese prijzen en video XE93 lcd led tv-serie vrij

06 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
Sony-XE93

Inmiddels heeft de Japanse fabrikant in Frankrijk de prijzen bekendgemaakt en een video online gezet waarin de XE93-serie uitgebreid getoond wordt.

De Sony XE93-serie valt net onder de ZD9-serie de vorig jaar aangekondigd werd en de XE94-serie. Het verschil tussen de XE94- en XE93-serie zit hem in het feit dat de eerstgenoemde serie over een full array led backlight beschikt en de XE93-serie het met edge lit led moet doen. Deze serie komt in een 55-inch en een 65-inch formaat op de markt, waarvoor in Frankrijk respectievelijk 2.599 euro en 3.499 euro betaald moet worden.

Onder de motorkap zien we de 4K HDR X1 Extreme-processor terug die moet zorgen voor een vloeiende weergave van beelden, een optimaal contrast, een optimale HDR-weergave en ruisvermindering. Ook beschikken de tv’s over een Triluminos-paneel met dynamische kleurweergave, de 4K X-Reality Pro-techniek voor een scherpe weergave en de X-Tended Dynamic Range Pro-technologie voor een hoog contrast met hoge piekhelderheid. De tv’s ondersteunen zowel HDR10 als Dolby Vision en komen met Android TV-software.

In onderstaande video toont Sony de belangrijke features en functies van de nieuwe XE93-serie.

Bekijk ook onze eerste indruk van de nieuwe Sony lcd led tv’s en oled tv’s en onze review van de Sony XE9305-serie.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)