Sonos Boost verbetert WiFi-signaal en -bereik

16 oktober 2014 1 Minuut 0 Reacties
Sonos-Boost

De Sonos Boost is een accessoire voor iedereen die te maken heeft met een slecht WiFi-signaal in een bepaalde ruimte of het bereik wil vergroten.

Het compacte kastje ‘boost’ het signaal dat van je router komt en zorgt ervoor dat je overal in huis eenvoudig muziek kunt streamen, in goede kwaliteit.

Het apparaat maakt verbinding met je router en creëert een netwerk waarin je Sonos-producten met elkaar kunnen communiceren. Volgens de fabrikant wordt het bereik met maximaal 50 procent vergroot en daarbij moeten de drie interne antennes ervoor zorgen dat ruis van andere elektronica onderdrukt wordt. Kortom, een schoon een sterk signaal.

Luister je in meerdere kamers naar muziek, dan is een draadloze verbinding een goede optie. Maar wie zijn speakers onderdeel wil maken van zijn thuisbioscoop, heeft een Boost of Bridge nodig (of een andere component die is aangesloten op de router). Zo zijn het beeld en geluid van je tv altijd perfect in balans.

De Sonos Boost kan via de website van de fabrikant besteld worden voor een adviesprijs van 99 euro. Ook is de accessoire via verschillende retailers te koop.

Lees meer over het optimaliseren van je WiFi-signaal.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)