Smart TV-appstick is klaar voor Netflix later dit jaar

10 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
Netflix

Netflix werkt onder andere met een app, waardoor je de content via tablet, smartphone en internettelevisie kunt kijken. Deze app werkt ook op de Smart TV-appstick die van elke TV een Smart TV maakt.

Geen Smart TV? Geen nood

De app van Netflix kun je op verschillende apparaten en platformen gebruiken. Zo zijn er al apps voor onder andere iOS en Android tablets en smartphones. Heb je geen Smart TV en ook geen mediaplayer die Netflix ondersteunt? Dan is de Smart TV-appstick, afgekort STAS, zeker iets voor jou!

De STAS is een stick waar Android op draait en die je aan kunt sluiten op elke TV met een HDMI aansluiting. Met deze stick kun je applicaties, waaronder Netflix afspelen op jouw TV. Zo maak je van elke TV een Smart TV.

Onbeperkt TV kijken

Met Netflix kunnen we dadelijk in Nederland onbeperkt genieten van de content die voor ons land beschikbaar gesteld wordt. Het is nog even onbekend wat de inhoud van de Nederlandse mediabibliotheek is, maar daar zullen we hopelijk op korte termijn meer over horen. En anders merken we het zelf later dit jaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)