Sharp presenteert ‘3D’ videowall tijdens ISE 2011

01 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
sharp-cube-3D

Sharp toont tijdens de Integrated Systems Europe (ISE), die van 1 tot en met 3 februari plaatsvindt in de RAI in Amsterdam, haar PN-V601 serie monitoren met ultrasmalle rand in een bijzondere 3D toepassing. De LCD monitoren zijn te zien in een kubus waarin 64 monitoren van 60 inch zijn geïnstalleerd, waarmee Sharp een driedimensionale ruimte creëert die de bezoekers compleet omsluit.

“Dankzij de ultrasmalle rand tussen 2 aaneengesloten monitoren van slechts 6,5 mm zijn deze 60 inch schermen uitermate geschikt voor de creatie van hoogwaardige video-installaties. Met een helderheid van 700 cd/m2 en full led-achtergrondverlichting produceren de monitoren haarscherpe beelden met levendige kleuren. Ze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd,” aldus Ronald Huijbregts, Product Manager Business Electronics bij Sharp Electronics Benelux bv. “De LCD-monitoren zijn tijdens de ISE te zien in de kubus, maar ze zijn tevens zeer geschikt voor het samenstellen van hoogwaardige videowalls die een perfecte beeldkwaliteit vereisen.”

Een ander hoogtepunt van Sharp tijdens de ISE 2011 is Sharp’s nieuwe serie professionele LCD monitoren met touchscreen-functie: de PN-L601B serie. Dankzij de Full LED achtergrondverlichting garanderen deze 60 inch monitoren een optimale helderheid over het gehele scherm. Bovendien hebben deze schermen een laag energieverbruik. In combinatie met de multifunctionele printers van Sharp is het zelfs mogelijk de inhoud direct in te scannen en te bewerken op het scherm. “Dankzij zijn praktische nieuwe eigenschappen is Sharp’s nieuwe touchmonitor bovendien een zeer goed hulpmiddel voor vergaderingen, videoconferenties, presentaties en interactieve trainingen,”onderstreept Ronald Huijbregts.

Deze en andere productinnovaties, zoals het prototype van de nieuwe 60 inch monitor met hoge helderheid, zijn te zien op de stand van Sharp, E66 in hal 11.

Reacties (0)