Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

Gegarandeerd zorgeloos ondernemen met Samsung Knox (ADV)

06 januari 2024 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy S24-serie2

Vertrouwelijke en gevoelige gegevens van werknemers goed beveiligen tegen cyberaanvallen, datalekken, virussen, menselijke fouten én allerlei nieuwe, opkomende gevaren. Het is als organisatie belangrijker dan ooit. En waar antivirussoftware voorheen “goed genoeg” leek, is dat nu niet meer het geval. Samsung Knox biedt bescherming waar je zeker van kunt zijn.

Samsung Knox: beveiliging op chipniveau

Werknemers werken op verschillende plekken. Des te belangrijker dat bedrijfsgegevens op mobiele telefoons beschermd blijven. In realtime en op elke laag. Samsung Knox – een beveiligingssysteem op chipniveau – is ingebouwd in elk Samsung Galaxy-toestel en beschermt in realtime, end-to-end, met de beste informatie van toonaangevende partners uit de branche (onder andere Google en Cisco). Dit type beveiliging op chipniveau zorgt ervoor dat werknemers zowel privé als zakelijk hun apparaten veilig kunnen gebruiken.

Zo werkt het

Zie het als een kluis binnen een kluis. Op het Android-apparaat wordt een tweede, speciaal beveiligde omgeving gemaakt. Door een beveiligd startscherm met een apart menu heb je toegang tot widgets en beschermde apps. Alle gegevens zijn volledig versleuteld, waardoor zakelijke apps op een veilige manier gebruikt worden. Gegarandeerd op een écht veilige manier. Samsung heeft namelijk een certificering ontvangen dat het systeem ook door overheidsdiensten veilig gebruikt kan worden.

Samsung Knox aanschaffen

In de telefoons en tablets van Samsung zit standaard Samsung Knox verwerkt. De dienstverlening wordt geactiveerd als één of meer Knox-diensten worden afgenomen. Het is mogelijk om een losse licentie aan te schaffen, maar een compleet pakket is voordeliger. En vollediger. Hiermee kun je namelijk alle mobiele apparaten beveiligen, inzetten, beheren en analyseren voor optimale controle en productiviteit. Samsung Knox Suite, het complete pakket, bestaat uit Knox Manage, Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrollment, Knox E-FOTA One en Knox Asset Intelligence. Daarnaast zijn er nog optionele modules: Knox Configure, Knox Guard en Knox Capture.

Reacties (0)