Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

Samsung Galaxy S24 Ultra: dankzij AI-technologie ook voor zakelijk gebruik een winnaar (ADV)

04 januari 2024 2 Minuten 0 Reacties
Galaxy AI

Een groot scherm, een ultrasnelle processor en een camera die elk moment haarscherp vastlegt. De Samsung Galaxy S24 Ultra biedt de hoogste kwaliteit binnen de S24-serie. En bovengenoemde is nog niet alles. De grootste innovatie in de nieuwe Galaxy S-series is namelijk Galaxy AI. AI-technologie die het leven op (thuis)kantoor een stukje makkelijker maken. 

Galaxy AI: je persoonlijke assistent

De focus op AI is wellicht niet geheel verrassend. Artificial Intelligence is populairder dan ooit. En hoewel Samsung al jaren computer generated images inzet om fotografie te verbeteren, zijn ze met de innovatieve specs van de Samsung Galaxy S24 Ultra een absolute voorloper. Ook voor de zakelijke gebruiker kent dit vele voordelen.

Doorbreek taalbarrières

Een belletje met een internationale klant of een taxi bestellen op zakenreis? Geen probleem. Dankzij de Live Translate worden telefoongesprekken realtime vertaald. Geef antwoord in je eigen taal en de persoon aan de andere kant van de lijn hoort de vertaling. Ook fijn: je kunt voorkeurstalen instellen voor je contacten.

Gestructureerde aantekeningen

Of je nu gaat notuleren of een deadline moet halen, Note Assist maakt het mogelijk om een duidelijke samenvatting, templates en korte previews te maken van (handgeschreven) notities. Aantekeningen structureren, samenvatten en terugvinden is daardoor gemakkelijker dan ooit. Voor spraakopnames is Transcript Assist er om te transcriberen, een samenvatting te maken of om zelfs te vertalen.

Meer dan innovatieve functies

De nieuwe, innovatieve AI-functies op de Samsung Galaxy S24 Ultra maken de telefoon uniek, dat zeker. Maar naast deze nieuwe specs, is de telefoon ook een echte krachtpatser. De S24 Ultra is uitgerust met een Snapdragon 8 Gen 3 chipset. Daarnaast kun je de hele dag mobiel werken, bellen en fotograferen zonder dat het ten koste gaat van de levensduur van de batterij. De S24 Ultra heeft namelijk een 5000mAh-batterij. Dit maakt het een van de betere zakelijke Samsung-toestellen. Geen zorgen als je batterij wel een keer leeg is, de telefoon heeft een Super Fast Charging oplaadfunctie.

De complete Samsung S24-reeks is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Titanium Black, Titanium Grey, Titanium Violet en Titanium Yellow. Waar de S24 en S24+ uitgerust zijn met een aluminium behuizing, heeft de S24 Ultra een duurzame en extra sterke titanium buitenkant.

Reacties (0)