Sharp lanceert grootformaat LE752E en LE652E lcd tv series

04 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
Sharp-LE752E

In april publiceerden we al een compleet overzicht van alle lcd tv's die Sharp dit jaar naar Nederland brengt en inmiddels zijn de meeste modellen in Nederland verschenen. Na begin vorige maand de high-end LE857E serie gelanceerd te hebben, lanceert Sharp vandaag de LE752E en LE652E series.

Sharp  LE752E en LE562E series

Zowel de LE752E serie als de LE652E serie bestaat uit modellen met een formaat van 39-inch, 50-inch en 60-inch. Sharp geeft aan dat het bedrijf hiermee grotere tv’s beschikbaar wil stellen voor de gemiddelde consument.

De LE752-serie moet een vloeiende weergave van beelden bieden dankzij de Active Motion 200Hz-technologie. Deze technologie vermindert vervaging en brengt snel bewegende beelden natuurlijker in beeld. De LC-60LE752 is daarbij voorzien van het door Sharp zelf ontwikkelde XGEN 3D-paneel. Dit paneel moet zorgen voor een efficiënte pixelaansturing en een hoger contrast. De LE752 modellen komen in een zilveren afwerking maar wanneer zwart je voorkeur heeft kun je gaan voor de LE652E serie. De modellen in deze serie beschikken over afgezien van de meegeleverde wifi-dongle over dezelfde specificaties als de modellen in de LE752E serie.

Sharp heeft een afstandsbedienings-app ontwikkeld voor iOS en Android waarmee deze TV’s via smartphones en tablets kunnen worden bediend. Ook is het mogelijk om programma’s op te nemen of de TV via een toetsenbord op een tablet of smartphone aan te sturen. De LE752E en LE652 serie beschikken ook over het nieuwe AQUOS NET+-platform van Sharp. Dit platform biedt een internet-browser, connectiviteit met mobiele apparaten, apps, video on demand en een mediaspeler. Actieve 3D-brillen behoren voor beide series tot de optionele extra’s van de TV’s.

Advertentie

Prijzen en alle specificaties

De Sharp LE752E en LE652E serie zijn later deze maand verkrijgbaar. De adviesprijzen en alle specificaties vind je in het Sharp 2013 lcd tv overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)