Sharp lanceert 60 inch LC-60LE635E LED TV

06 oktober 2011 1 Minuut 0 Reacties
LC-60LE635E-Sharp

Vorige week onthulde Sharp in de VS nog een 80 inch LED TV, maar wij Europeanen moeten het met iets minder doen. Sharp heef namelijk in Nederland vandaag haar nieuwe 60 inch LC-60LE635E LCD TV met AQUOS LED achtergrondverlichting gelanceerd. Het model maakt gebruik van een Full HD X-Gen LCD-paneel en een 100 Hz-technologie. Dit alles krijg je voor een zeer lage prijs van 1.699,00 euro.

Voor deze prijs vindt je bij menig ander groot merk geen 60 inch TV en Sharp denkt dan ook dat de 60LE635 hoge ogen zal gooien. “De lancering van de LC-60LE635E stelt Sharp in staat om ons voor het eerst te richten op de klanten die hun aankopen in het verleden primair op prijsoverwegingen baseerden. We zijn er trots op dat we nu een geweldig aanbod voor deze klanten hebben zonder afbreuk te doen aan de prestaties en de kwaliteit van het toestel,” aldus Alex van der Noll, Product Manager van Sharp Electronics Benelux bv.

Naast hoogwaardige beeldtechnieken beschikt de 60 inch TV ook over het AQUOS Net+ Smart TV platform. Dit platform biedt kijkers toegang tot verschillende widgets, zoals YouTube en Uitzending Gemist en kan er direct vanaf de TV met behulp van de afstandsbediening op het internet worden gesurft. Ook kan de LC-60LE635E aangesloten worden op het thuisnetwerk om mediabestanden, zoals foto’s, video’s en muziek, vanaf een computer naar het toestel te streamen. Een andere geïntegreerde functie van de LC-60LE635E is de informatieve elektronische programmagids (EPG), waarmee de televisieprogrammering zeven dagen vooruit kan worden bekeken.

De LC-60LE635E is vanaf heden beschikbaar voor een adviesprijs van 1.699,00 euro. Hieronder vind je de meest actuele prijzen.

Advertentie


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)