Samsung The Freestyle is een slimme, draagbare projector

05 januari 2022 1 Minuut 3 Reacties
Samsung The Freestyle projector 1

Samsung heeft vandaag tijdens CES 2022 een draagbare projector aangekondigd. Het model wordt gelanceerd onder de naam The Freestyle en is gericht op gebruikers die zoeken naar een lichtgewicht projector, slimme luidspreker en sfeerverlichting in één.

The Freestyle weegt 830 gram en kan je overal van een groot beeld voorzien, in een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. De veelzijdige houder van The Freestyle kan tot 180 graden draaien, zodat plaatsing geen probleem is. Er is ook geen apart scherm nodig.

De projector wordt geleverd met volledig automatische keystone- en levelingfuncties. In combinatie met de 180 graden draaifunctionaliteit past het scherm zich automatisch aan . Bovendien zorgt de autofocusfunctie voor helder beeld op elk oppervlak, met een grootte tot 100 inch. The Freestyle wordt geleverd met een dubbele passieve subwoofer en speakers die het geluid in 360 graden moeten verspreiden.

The Freestyle werkt met externe batterypacks die USB-PD en 60W/20V output of hoger ondersteunen,. De projector kan dan ook onderweg of op plekken waar geen stroom is gebruikt worden. Wanneer The Freestyle geen content streamt, is het apparaat dankzij de omgevingsmodus en doorschijnende lensdop in te zetten als sfeerverlichting. Daarnaast is The Freestyle een slimme speaker die muziek en visuele effecten koppelt.

De draagbare projector kent dezelfde mogelijkheden als Samsung smart tv’s, waaronder ingebouwde apps van streamingdiensten en functies voor spiegelen en casten. Het apparaat is bovendien geschikt voor gebruik met zowel Android- als iOS-apparaten. Tot slot is het ook de eerste projector met spraakbesturing op afstand.

De Samsung The Freestyle is in Nederland vanaf 14 februari van dit jaar te koop. Een prijs is nog niet bekendgemaakt maar in de VS kost de projector 899 dollar.

Reacties (3)