Gesponsord Beeld Lcd led tv's Gesponsord door Hisense

Dit moet je weten over de nieuwe Mini-LED TV’s van Hisense (ADV)

04 mei 2024 6 Minuten 6 Reacties
Hisense tv 2024

Net als vorig jaar, zet Hisense ook dit jaar opnieuw vol in op Mini-LED-technologie. Naast het bestaande assortiment Mini-LED TV's wordt het aanbod uitgebreid met een betaalbare instap-optie.

Als officiële partner van het EK 2024 in Duitsland, verovert Hisense in Europa snel terrein en vergroot het haar wereldwijde marktaandeel aanzienlijk. Als pionier in Mini-LED-technologie laat het Chinese bedrijf zien dat het voorop loopt in innovatie. Steeds vaker duikt Hisense op in huiskamers in België en Nederland. Met grote ambities voor de toekomst streeft Hisense naar een nog grotere aanwezigheid in de Benelux. En dat lijken ze te gaan doen met de nieuwe TV line-up van 2024. Wat kunnen we van deze nieuwe line-up, die begin juni gelanceerd wordt, verwachten?

Mini-LED

Net als vorig jaar, zet Hisense ook dit jaar opnieuw vol in op Mini-LED-technologie. Naast het bestaande assortiment Mini-LED TV’s wordt het aanbod uitgebreid met een betaalbare instap-optie. Voordat we dieper ingaan op de 2024 TV line-up, is het van belang om eerst te begrijpen wat Mini-LED precies inhoudt.

In tegenstelling tot de gebruikelijke lcd-led-technologie, waarbij traditionele achtergrondverlichting wordt gebruikt met leds ter grootte van een knoop, vervangt Mini-LED deze door duizenden minuscule leds ter grootte van een rijstkorrel, die het scherm gelijkmatig verlichten en in dimzones de helderheid kunnen aanpassen. Het grote voordeel hiervan is dat Mini-LED-televisies veel meer plaatselijke controle hebben over de helderheid en het contrast van het scherm. Donkere delen blijven donker terwijl heldere delen zeer helder kunnen worden weergegeven. Dit geeft Mini-LED een belangrijk voordeel ten opzichte van OLED, waarbij OLED weliswaar perfect contrast levert, maar Mini-LED het wint op het gebied van helderheid. Vooral voor kamers met veel lichtinval is dit een cruciaal argument. Overdag naar EK 2024 wedstrijden kijken? Dat is bij Mini-LED dus geen enkel probleem.

U6N ULED Mini-LED, maximum value

Slimmer. Helderder. Beter dan ooit tevoren. De U6N is de nieuwe instap-televisie met Mini-LED. Wel de voordelen van Mini-LED maar dan met iets minder geavanceerde opties. Zo komt dit model bijvoorbeeld met een 60Hz paneel in tegenstelling tot 120Hz van de andere Hisense Mini-LED toestellen.  Verder is deze serie voorzien van Quantum Dot Colour, Dolby Vision en Dolby Atmos die een state-of-the-art audio- en video-ervaring bieden die je midden in de actie plaatst.

Met Dynamic Tone Mapping, Depth Enhancer en Noise Reduction doet je TV al het harde werk om je het best mogelijke beeld te bieden. Het past helderheid en contrast aan om aan te sluiten bij wat er op het scherm te zien is. Of je nu een spannende sportwedstrijd kijkt of het nieuws van vandaag, Smooth Motion en AI Sports Mode maken zelfs de meest intense actie zo helder mogelijk. Geen 4K-content? Geen zorgen. De 4K AI Upscaler upgrade 2K-beelden automatisch naar 4K.

De U6N komt beschikbaar in de maten 50, 55, 65 en 75 inch.

U7N ULED Mini-LED. Voor elk groots EK-moment.

De U7N, de officiële TV van EURO 2024, is speciaal ontworpen voor gamers en sportfans. De U7 Serie staat klaar om jouw gaming en sport een voorsprong te geven. Het helpt je ongelooflijke overwinningen te behalen met stijl dankzij 144Hz Game Mode PRO. De Auto Low Latency-modus en de variabele verversingssnelheid van 144 Hz houden zelfs de meest intense actie bij. Geen inputvertraging meer of beeldscheuring die je in de weg staat. Geniet van een soepelere ervaring vanaf het moment dat je begint.

Jouw gaming zal niet alleen geweldig aanvoelen, het zal er ook fantastisch uitzien -en klinken. Mini-LED PRO is met het aantal leds in grotere aantallen vertegenwoordigd ten opzichte van Mini-LED bij de U6N. Het levert hierdoor helderdere, duidelijkere beelden met een nog groter niveau van detail, met een piekhelderheid tot 1500 nits en meer dan 500 verschillende dimming zones. Daarnaast is de U7N voorzien van een ingebouwde subwoofer voor een diepe bass en meeslepend geluid.

Als je zin hebt in een andere vorm van actie, brengt de U7N je technologie rechtstreeks uit de bioscoop. IMAX Enhanced, Dolby Vision en Filmmaker Mode werken samen om ongelooflijke 4K-beelden te leveren. Hiermee zie je je favoriete films en shows zoals ze bedoeld zijn. Quantum Dot Colour creëert een nog realistischer beeld, met meer dan een miljard kleuren die diepte en rijkdom toevoegen.

De U7N komt beschikbaar in de maten 55, 65, 75 en 85 inch (incl. 100 inch U7K)

U8N ULED Mini-LED. Voorbij het uitzonderlijke.

Films. Games. TV. De U8-serie laat het allemaal zien in prachtig detail. De U8N levert verbluffende beelden en ongelooflijk geluid via baanbrekende technologie. Het hoogtepunt? Mini-LED PRO – de kleine technologie die een grootschalige bioscoopervaring biedt. Meer LEDs dan je gemiddelde TV betekent helderdere, duidelijkere beelden. Het tonen van je favoriete films in een compleet nieuw licht.

Hollywood-goedgekeurde technologie zoals IMAX Enhanced, Dolby Vision en Filmmaker Mode brengt de bioscoop naar huis. Hiermee zie je films zoals de regisseur het bedoeld heeft, met beelden van bioscoopkwaliteit. De U8N heeft meer dan 2000 verschillende dimmingzones en een piekhelderheid tot 3000 nits. Dat is veel meer dan de gemiddelde TV’s 350 nits. Dit betekent dat je een helderder beeld krijgt dat er ongelooflijk uitziet, zelfs in goed verlichte kamers. Wil je meer kleur? Quantum Dot Colour geeft je er meer dan een miljard voor nog nauwkeurige en rijkere kleuren.

Maar de U8N draait niet alleen om de ultieme bioscoopervaring. Het tilt ook je kijkervaring met gaming en sport naar een hoger niveau. 144Hz VRR ALLM minimaliseert input lag en beeldscheuring voor een soepele game-ervaring. Ondertussen zorgt AI Sports Mode ervoor dat elke wedstrijd kristalhelder is, ongeacht hoe intens de actie is. Ga lekker zitten voor een echte stadionervaring bij jou thuis met de U8N Serie.

De U8N komt beschikbaar in de maten 65 en 75 inch.

Beschikbaarheid

De nieuwe Hisense line-up zal vanaf begin juni beschikbaar zijn bij diverse retailers. Kan je niet wachten? Houd dan de verschillende (r)etailers in de gaten voor Hisense (win)acties en misschien ga je wel met Hisense naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het EK 2024.

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties (6)