Samsung brengt Spotify streaming naar Smart TV’s

10 oktober 2012 1 Minuut 1 Reacties
Samsung-Spotify-app

Samsung blijft de mogelijkheden van har Smart TV's maar uitbreiden. Eerder deze week lanceerde de fabrikant eindelijk de Uitzending Gemist applicatie voor de 2012 Smart TV's en vandaag wordt bekend dat Samsung later dit jaar een Spotify applicatie zal lanceren. Hiermee wordt het mogelijk muziek van Spofity naar je Smart TV te streamen.

Samsung Spotify app

Samsung heeft vandaag bekendgemaakt voor het einde van deze maand een speciale Spotify app te lanceren die gebruikt kan worden op Smart TV’s in de dit jaar gelanceerde E-serie LCD en plasma TV’s. Daarnaast moet de app ook geschikt zijn voor de Blu-ray spelers en home cinema systemen die beschikken over toegang tot het Samsung Hub Smart TV platform. Het uiterlijk van de applicatie is geoptimaliseerde voor de grotere displays van TV’s voor een betere gebruikservaring.

Om van de app gebruik te maken moet je wel beschikken over een Spotify Premium abonnement en natuurlijk een internetverbinding. Met je Spotify gegevens kun je vervolgens inloggen waarna je reeds bestaande afspeellijsten automatisch gesynchroniseerd worden en je muziek naar je TV, en dus home cinema systeem, kunt streamen. Samsung zal voor nieuwe gebruikers de mogelijkheid bieden om de Spotify dienst uit te proberen.

Via: Engadget

Reacties (1)