Roland Garros dit jaar in 3D voor heel Europa

05 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
Roland-Gaross-Panasonic

Panasonic, de Fédération Française de Tennis (FFT) en Eurosport hebben vandaag aangekondigd dat ze ook in 2011 de Open Franse Tenniskampioenschappen van Roland Garros live in 3D gaan uitzenden in heel Europa (met uitzondering van Frankrijk). In 2010 werden er al tenniswedstrijden in 3D uitgezonden in winkels, maar dit jaar zullen consumenten in sommige Europese landen zelfs 3D tenniswedstrijden kunnen bekijken vanuit hun eigen woonkamer.

Een selectie van Europese televisie-operators zal in een aantal landen de distributie verzorgen van de Eurosport Roland Garros 3D registratie. In de Benelux is Eurosport nog met televisie-operators in overleg. In een groot aantal winkels zal Roland Garros in ieder geval in 3D uitgezonden worden.

Roland Garros, dat dit jaar plaatsvindt van 22 mei tot en met 5 juni, is een van de meest prestigieuze sportevenementen ter wereld. Het partnership tussen Panasonic, Eurosport en de FFT zendt het toernooi in heel Europa (met uitzondering van Frankrijk) live uit in 3D, zodat sportfans de sensatie van 3D beeld kunnen ervaren alsof ze zelf bij het toernooi aanwezig zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)