Preview: de nieuwste tv’s en audioproducten van Philips voor 2020

25 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties

Afgelopen week introduceerde TP Vision de nieuwste Philips televisies en audioproducten voor de eerste helft van 2020. Wij waren bij de presentatie en diverse workshops aanwezig. In onderstaande video geven we je een preview van al het nieuwe dat je kunt verwachten.

Net zoals voorgaande jaren deelt Philips het jaar op in twee delen: de eerste helft van 2020 met de focus op de instapmodellen en middenklasse modellen, en de tweede helft van 2020 met de echte topmodellen. De line-up die voor de eerste helft van 2020 gepresenteerd is, is dus niet bijzonder spannend. We zien twee nieuwe oled tv’s met minimale verbeteringen ten opzichte van vorig jaar, nieuwe lcd led televisies met het Bowers & Wilkins audiosysteem dat we van de OLED934 kennen, en een nieuwe versie van de The One (Performance Serie).

Op het gebied van audio zien we wel een bijzonder product voor de eerste helft van 2020. Philips brengt namelijk met de Fidelio X3 een hifi-hoofdtelefoon op de markt. Dit model komt zonder draadloze mogelijkheden of noise cancelling en is puur gericht op een optimale audioweergave. Daarnaast brengt Philips een aantal hoofdtelefoons op de markt die volledig zijn gericht op sport.

In onderstaande video nemen we je mee door de nieuwe video- en audio line-up van Philips voor de eerste helft van 2020.

Reacties (0)