Pioneer introduceert 3D-Ready receivers

02 maart 2010 1 Minuut 0 Reacties
new-pioneer-avr

Je hebt niet perse 7.1 kanaals geluid nodig voor een goede home cinema ervaring, maar wat je home cinema systeem wel nodig heeft is gemak en de mogelijkheid om de derde dimensie te ondersteunen. Natuurlijk is dat persoonlijk, maar Pioneer staat in ieder geval wel achter dit statement.

Het bedrijf heeft vandaag in Amerika twee nieuwe 5.1 receivers geïntroduceerd die gebruik maken van Bluetooth music streaming, HDMI versie 1.4 en 3D pass-through (doorsturen van 3D signalen) mogelijkheden.

De twee modellen zijn de VSX-520K (229,00 dollar) en de VSX-820-k (299,00 dollar). De laatstgenoemde ondersteunt ook de Works with iPhone certificering, waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen de bediening met je iPhone en je receiver (afstandsbediening). Afgezien van dit komen de receiver grotendeels overeen. Zo hebben ze beiden 5 kanalen van 110 Watt per stuk, ten minste 3 HDMI inputs, en mooie prijskaartjes.

Volgende maand zijn deze receivers in Amerika te koop. Of en wanneer we ze in Europa kunnen verwachten is nog niet bekend.

Reacties (0)