Philips toont 2014 Android en 4K Ultra HD tv’s met Ambilight in video

28 maart 2014 2 Minuten 0 Reacties
Philips-8000-serie-2014

Deze week heeft TP Vision de 2014 lcd led tv's die naar Nederland komen bekendgemaakt. Het bedrijf lanceert onder meer 4K Ultra HD tv's, televisies die draaien op Android en modellen die voorzien zijn van Ambilight-verlichting. In onderstaande video's worden de belangrijkste kenmerken van de nieuwe line-up gedemonstreerd.

Philips Android tv’s

Philips is de eerste fabrikant die inzet op Android voor Smart tv’s. Het bedrijf kiest niet voor het Google TV platform maar voor een pure versie van Android, licht aangepast voor tv’s. De 8000-serie tv’s zijn momenteel de enige modellen die toegang krijgen tot de Google Play Store Deze modellen beschikken daarnaast overigens ook nog over het bekende Philips Smart tv-platform.

Philips 4K Ultra HD tv’s

Ook 4K Ultra HD kan natuurlijk niet ontbreken in de 2014 line-up van Philips. Er worden dit jaar twee series met 4K Ultra HD tv’s gelanceerd. De PUS8809-serie is de vlaggenschipserie voor 2014 en deze modellen beschikken dan ook over alle nieuwe features en functies. Heb je een wat kleiner budget maar wil je wel genieten van de 4K-resolutie, dan is de PUS7809-serie interessant.

Ambilight

Als je aan Philips denkt dan denk je waarschijnlijk ook meteen aan Ambilight, de sfeerverlichting die aan de zijden van tv’s geplaatst is en de kijker moet onderdompelen in een film. In 2014 heeft Philips de techniek wederom verbeterd, onder meer door de reactietijden de versnellen.

2014 Philips lcd led tv’s

Voor meer informatie over alle modellen, de specificaties en de prijzen kun je terecht in de 2014 Philips lcd led tv line-up.

Update: Philips heeft in september 2014 drie nieuwe series geïntroduceerd. Het gaat om de high-end PUS9109-serie, de PUS8909-serie met gebogen display en de betaalbare PUS7909-serie. Alle drie de series bestaan uit modellen met 4K Ultra HD-resolutie. Lees meer over de nieuwe series. Philips heeft daarnaast de UHD 880 4K mediaspeler geïntroduceerd waarmee bezitters van Philips tv’s toegang krijgen tot HEVC-decoding en Android L.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)