Philips Moda 2: 27-inch monitor met futuristisch uiterlijk

15 december 2014 1 Minuut 0 Reacties
Philips-Moda-2-monitor

MMD heeft vandaag een nieuwe Philips-monitor van 27-inch gelanceerd. De monitor is voorzien van een wit glossy Moda-design, komt met geïntegreerde 7 watt-speakers en is voorzien van Bluetooth voor het streamen van muziek en video.

Het Philips Brilliance 275C5QHAW-scherm heeft een strakke, minimalistische look. De fysieke rand van het scherm is slechts 2,5 mm breed en de zwarte matrixstrip op het paneel zelf meet in de breedte 3,5 mm. De geïntegreerde 7 watt-speakers worden aangedreven door een geluidssysteem dat beschikt over SRS WOW HD-technologie, wat voor surroundgeluid met virtuele 5.1-kanalen moet zorgen. Het koppelen van apparatuur kan via de twee hdmi-aansluitingen en de hdmi-poort met mhl-ondersteuning.

Doordat het 275C5QHAW-scherm beschikt over Bluetooth, kun je draadloos muziek en video’s streamen vanaf compatibele apparaten. Het Bluetooth-luidsprekersysteem van de monitor is ook geschikt voor het voeren van handsfree gesprekken. De AH-IPS-technologie in het scherm moet zorgen voor een extra brede kijkhoek, zodat gebruikers het scherm vanuit bijna elke hoek kunnen bekijken. De monitor ondersteunt een Full HD-breedbeeldresolutie van 1920 x 1080 pixels.

Het nieuwe Philips Brilliance 275C5QHAW-scherm is vanaf december 2014 verkrijgbaar voor 349 euro inclusief BTW.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)