Philips lanceert HMP7100 mediaspeler

04 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
Philips-HMP7100 mediaspeler

Philips brengt een nieuwe mediaspeler op de markt waarmee elke 'domme' tv omgevormd kan worden tot Smart tv zonder dat je daarvoor een nieuwe tv hoeft te kopen.

De HMP7100 beschikt over nagenoeg alle Smart tv-functies waar ook de tv’s van het bedrijf mee uitgerust zijn.

Philips HMP7100 mediaspeler 

De Philips HMP7100 Home Media Player geeft consumenten met een tv zonder Smart-functies de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het grote aanbod van online apps. Zo kun je applicaties voor het bekijken van online video’s, apps voor het huren van series en films, en social media applicaties downloaden.

Daarbij beschikt de mediaspeler over SimplyShare waarmee foto’s, video’s en andere media vanaf een smartphone, tablet of computer naar de mediaspeler gestreamd kunnen worden en vervolgens op tv getoond kunnen worden. 

De HMP7100 is een compacte mediaspeler die maar 180mm dik is en is voorzien van een geborsteld aluminium afwerking. De speler beschikt over ingebouwd wifi voor eenvoudige koppeling met het thuisnetwerk, en over een high-speed USB-poort zodat je direct een USB-stick of harddisk op de speler aan kunt sluiten. Daarbij is er ondersteuning voor de meeste digitale bestandsformaten en ondersteuning voor DTS 2.0 en Dolby Digital Audio.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips HMP7100 mediaspeler is inmiddels beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van 99,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)