Philips lanceert 23 inch monitor met MHL ondersteuning

11 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Philips-237E4QHAD

Philips heeft deze week een nieuwe monitor gelanceerd die gaat onder de lastige naam 237E4QHAD. Het model beschikt over een 23 inch LCD display met een Full HD resolutie en LED achtergrondverlichting, maar wellicht de meest opvallende feature is MHL (Mobile High Definition Link) ondersteuning. Hiermee is het eenvoudig de monitor te koppelen aan een smartphone of tablet en media te streamen.

MHL ondersteuning

De Philips 237E4QHAD kan via een MHL kabel aangesloten worden op een smartphone of tablet die beschikt over MHL ondersteuning. Vervolgens kun je via deze kabel video’s, foto’s en muziek weergeven op je monitor. Ook kan middels de kabel de tablet of smartphone opgeladen worden en kan HD audio vanaf een mobiel apparaat naar de monitor gestreamd worden.

Specificaties Philips 237E4QHAD

De monitor zelf beschikt over een IPS display voor wijde kijkhoeken en een hoge helderheid, een HDMI ingangen (een met MHL), de TrueVision techniek voor een geoptimaliseerde weergave, de SmartImage Lite technologie voor een verbetering van het contrast, de kleurweergave en de scherpte, twee geïntegreerde 2 Watt stereospeakers, en een reactietijd van 7ms zodat ook de intensieve gamers vlot vooruit kunnen.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips 237E4QHAD is inmiddels in Nederland te koop voor een adviesprijs van 219 euro.

Reacties (0)