Philips introduceert WiFi TV Remote voor bediening van je TV met je iPhone of iPad

09 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
philips-9000-series

Wie een Apple iPhone, iPad of iPod Touch heeft kan voortaan zijn Philips TV rechtstreeks bedienen, zonder tussenkomst van een afstandsbediening. De applicatie 'Philips WiFi TV Remote', die gratis beschikbaar is in de Apple App Store, dient om alle Net TV compatibele Philips TV's uit de high-end reeks te bedienen. De afstandsbediening voor de iPhone wordt ondersteund door de volledige 8000 en 9000 HD TV series van 2009 en door alle modellen van 2010, vanaf de 7000, 8000 en 9000 serie.

Philips Wifi TV remote applicatie

Philips WiFi TV Remote biedt een makkelijke toegang tot de basisfuncties van de TV, zoals volumeregeling, verandering van zender of uitschakelen van de televisie, naast een geavanceerde besturing van de Philips Net TV internet portal. De applicatie biedt zowel tekstinvoerfuncties als een virtueel touchpad, wat nuttig is bij het bekijken van video’s op YouTube, het gebruik van online maps of het surfen op het internet. Bovendien maakt WiFi TV Remote een rechtstreekse verbinding mogelijk tussen een Philips televisie en een iPhone, iPad of iPod Touch om beelden van het mobiele apparaat meteen naar het TV scherm te sturen.

Televisietoestellen zonder rechtstreekse WiFi-verbinding kunnen aangesloten worden op een draadloze router met behulp van een Ethernetkabel.

Reacties (0)