Philips introduceert GoGear Muse MP4 speler

19 juli 2010 3 Minuten 0 Reacties
Philips-gogear-muse

Philips heeft onlangs haar nieuwe GoGear Muse mp4-speler met FullSound en surround sound geïntroduceerd. Volgens Philips geniet je met deze speler van een meeslepende audiobeleving onderweg. "Sluit je af van de buitenwereld en herontdek je muziek, waar je ook bent, met een rijkere en levendiger geluid die de originele passie en details van de uitvoerder perfect weergeeft."

De Philips GoGear Muse met FullSound technologie onthult alle geluidsdetails, terwijl tegelijkertijd de zuiverheid, het evenwicht en het comfort perfect behouden blijven. FullSound maakt gebruik van een digitale signaalprocessor om het muzieksignaal te analyseren en zowel het frequentiespectrum als de definitie te optimaliseren. Door het signaal meer dan 10 miljoen keer per seconde te herverwerken, moet de klank enorm helder klinken. De oortelefoons met exclusieve klankisolatie die geleverd worden met de GoGear Muse waken erover dat de FullSound luisterervaring iets unieks wordt.

Om te garanderen dat de muziek niet vervormd wordt maakt FullSound gebruik van een basoptimaliseringtechnologie die de beschikbare ruimte in het audiosignaal vult voor nog intensere en diepere bassen. Een innovatieve boostfunctie voor de hoge tonen benadrukt de klankprecisie terwijl de frequentie evenwichtig en natuurlijk blijft klinken. Om het idee van ruimtelijkheid, dat afwezig is in gecomprimeerde audioformaten, te herstellen voegt FullSound subtiel diepte, helderheid en realisme toe aan de klank, zonder de effecten van compressie te benadrukken.

Je kunt de luisterervaring optimaliseren met de Philips GoGear met een videokwaliteit in hoge definitie op een touchscreen van 3,2 inch en surround geluid voor video. Het Philips surround geluid voor video beschikt over een eigen algoritme om getrouw weer te geven wat je in werkelijkheid zou willen horen, net zoals de filmregisseur het bedoelde. Je kunt een 720p HDTV kwaliteit video bekijken en zelfs op het HDTV weergeven met behulp van de ingebouwde HDMI aansluiting.

Met Philips GoGear beheer je ook je muziek- en mediabestanden zeer gemakkelijk dankzij Philips Songbird, een eenvoudig programma om je muziek, media en foto’s te ontdekken, weer te geven en te synchroniseren. Met Philips Songbird zet je je muziekcollectie over naar je GoGear Muse, deel je afspeellijsten, vind je nieuwe muziek, koop je liedjes op het internet, synchroniseer je foto’s en video’s en zie je welke favoriete bands in jouw regio optreden. Je voegt mediabestanden aan Philips Songbird toe door je CD collecie te importeren of door de muziek te gebruiken die al op je pc staat. Ook kun je de FM radio met RDS gebruiken waarin 20 presets kunnen opgeslagen worden.

Specificaties Philips GoGear Muse • FullSound™ om je mp3-muziek tot leven te brengen • Surround-technologie voor een verbluffende klank bij weergave van films • Oorfoons met klankisolatie voor een kristalhelder geluid en prima draagcomfort • FLAC en APE codecs zonder gegevensverlies, voor een precieze klankkwaliteit • Meer keuze van content; ondersteuning van Audible en BBC iPlayer • HVGA-kleurenscherm van 3,2″ voor subliem videoplezier • Weergave van 720p HD-video op je HDTV • MicroSD-kaartsleuf voor een hogere geheugencapaciteit • FM-radio met RDS en 20 presets voor meer muziekopties • Philips Songbird: een enkel programma om op te zoeken, af te spelen, te synchroniseren

De GoGear Muse is vanaf juli beschikbaar voor de volgende prijzen: de versie met 8GB kost 129,00 euro, de versie met 16GB heeft een prijskaartje van 149,00 euro en de versie met 32GB zal voor 199,00 euro in de winkel liggen.

prijsvergelijking


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)