Philips introduceert BDP7750 Blu-ray speler met Miracast

02 oktober 2013 1 Minuut 1 Reacties
Philips-BDP7750-2

Philips heeft een nieuwe Blu-ray speler in Nederland gelanceerd. De BDP7750 is het nieuwe topmodel en beschikt onder meer over Miracast voor het koppelen van een tablet of smartphone, en de mogelijkheid om HD-materiaal naar 4K-resolutie op te schalen.

Philips BDP7750

Miracast is een feature die we steeds vaker op tv’s en andere home cinema componenten terugzien. Hiermee is het mogelijk om content vanaf je Android smartphone of tablet direct op tv weer te geven. Het scherm van je mobiele apparaat wordt gespiegeld waardoor je video’s kunt bekijken op je tv, games kunt spelen op je tv en foto’s op je tv kunt tonen.

Een andere interessante feature van de BDP7750 is de mogelijkheid om content om te zetten naar de hoge 4K Ultra HD-resolutie. Hierdoor kun je, wanneer je een 4K Ultra HD tv thuis hebt staan, een Blu-ray in hogere resolutie (softwarematig opgeschaald) bekijken. Daarnaast is de speler voorzien van CinemaPerfect HD, een feature die volgens Philips moet zorgen voor een helder beeld en de beste bioscoopervaring door het verminderen van ruis en behouden van de scherpte.

Reacties (1)