Philips breidt Smart tv platform uit met Cloud TV en Cloud Explorer

06 september 2013 1 Minuut 1 Reacties
Philips-PFL7008-smart-tv

Philips heeft deze week tijdens IFA 2013 een aantal nieuwe producten gelanceerd maar daarnaast ook een update voor het Smart tv platform aangekondigd.

Het Philips Smart tv platform wordt uitgebreid met de cloud-gebaseerde diensten Cloud TV en Cloud Explorer.

Philips Smart TV is één van de eerste Smart tv platformen die een aanbod van geïntegreerde clouddiensten biedt. Cloud TV levert honderden lokale, internationale en themakanalen die via de cloud op Philips Smart TV’s kunnen worden gestreamd. Dit biedt volgens Philips een verscheidenheid aan premium- en non-premiumkanalen, waarvan de meeste gratis te bekijken zijn. De Cloud TV-app op het Philips Smart TV-startscherm toont alle beschikbare kanalen, gerangschikt op genre en populariteit, en beschikt over een zoekfunctie.

Met Cloud Explorer kan op de Smart tv gekeken worden naar video’s, foto’s en muziekbestanden die bij cloudproviders zijn opgeslagen. Cloud Explorer is een speciale app die alle afspeelbare bestanden in de persoonlijke cloudruimte toont, gesorteerd op soort: muziekbestanden, foto’s en video’s krijgen allemaal een eigen map. De Cloud Explorer-app wordt aangedreven door Dropbox; gebruikers die al bij Dropbox zijn geregistreerd, kunnen hun bestaande account gebruiken of een nieuw account aanmaken.

Cloud TV en Cloud Explorer zijn vanaf heden beschikbaar via speciale apps en zijn compatibel met alle Philips Smart tv’s vanaf 2012.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Theo

Theo
24 januari 2015 om 16:55

mijn Philips smart tv 40PFK6409/12 heeft een app cloud tv maar als ik daar op toets krijg ik de melding
Sorry This page isn’t available right now

Kan iemand vertellen waarom dat zo is.

Een vriendelijke groet, Theo

Inloggen