Philips 55PFK6409 3D lcd led tv review

11 juli 2014 1 Minuut 1 Reacties
Philips-48PFK6409-review-totaal

In deze review kijken we naar de 55PFK6409, een lcd led tv van Philips met onder meer actief 3D, WiFi, DLNA en smart tv-functies.

Vorige week hebben we uitgebreid gekeken naar de PFK7509-serie van Philips. Deze high-end modellen vielen echter nogal tegen, met name wat betreft de beeldkwaliteit en de smart-functies. Philips heeft echter ook een aantal middenklasse modellen in Nederland gelanceerd en in deze review kijken we naar de tv’s in de PFK6409-serie.

De televisies in de PFK6409-serie zijn echte middenklasse modellen als we naar de prijs kijken maar alsnog uitgerust met een hoop features en functies. Zo beschikken de tv’s over een full hd lcd-paneel met led achtergrondverlichting, een 400Hz PMR, ingebouwd Wifi met Miracast en DLNA, actieve 3D-weergave met twee 3D-brillen, toegang tot het smart tv-platform van Philips, een dualcore-processor, drie HDMI-poorten en twee USB-poorten.

Philips PFK6409 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe 48PFK6409 lcd led tv van Philips uitgebreid getest. De ervaringen met dit model waren gelukkig een stuk beter dan de ervaringen die we met het high-end model uit de PFK7509-serie hadden. Zo biedt de tv een prima beeldkwaliteit, een groot aanbod van interessante apps en een handige applicatie voor je smartphone waarmee de tv bediend kan worden. Toch waren er ook wat minpunten, waaronder de matige audiokwaliteit en het wat ouderwetse smart tv-platform. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Philips 48PFK6409 review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Philips 2014 lcd led tv line-up.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

tvman

tvman
08 december 2014 om 16:24

Ik heb deze tv nu 5 dagen en het lijkt alsof de 3d brillen niet willen pairen met de tv.
Voor het afspelen van 3d gebruik een playstation 4 en blurays en heb een hdmi kabel van 1.4 voor 3d kijken.
Heb de bril ook 15 seconden voor de tv gehouden maar geen resulaat. als ik hem aanzet knippert hij 2 sec groen.
Ik ben met de bril naar de winkel gegaan mediamarkt en bcc en heb het daar uitgeprobeerd en daar werken ze wel. De tv staat afgesteld op 3d automatisch.
Mijn vraag is dus: Waar kan het aan liggen dat ik geen 3d kan kijken.

Inloggen