Pathé Thuis beschikbaar voor de Sony PlayStation 3

06 februari 2014 1 Minuut 1 Reacties
Pathe-Thuis

Sony heeft vandaag bekendgemaakt dat Video on Demand-dienst Pathé Thuis vanaf nu beschikbaar is op de PlayStation 3. Met gebruik van de app op de game console kunnen de nieuwste films bekeken worden.

Pathé Thuis is alweer 2,5 jaar geleden gelanceerd en inmiddels te vinden op verschillende game consoles, Smart tv’s, mobiele apparaten en mediaspelers. Middels de dienst kunnen abonnees de nieuwste films die net uit de bioscopen komen bekijken. In tegenstelling tot onder meer Netflix en Videoland Unlimited betaal je echter een bedrag per film en niet per maand. Momenteel betaal je zes euro per film wanneer je een film in HD-kwaliteit wilt bekijken en vijf euro wanneer SD-kwaliteit goed genoeg is. Dit model blijft ook met de komst van de unlimited-diensten gehandhaafd, zo liet Pathé afgelopen augustus weten.

Ook op de Sony PlayStation 3 console is de Pathé Thuis-app inmiddels te vinden onder het kopje TV/Video-diensten. Binnen de app kunnen nieuwe gebruikers zich registreren en bestaande gebruikers eenvoudig inloggen. Vervolgens kan uit het grote aanbod films gekozen worden. Daarbij maakt Sony bekend dat de applicatie later dit jaar ook beschikbaar gesteld zal worden voor bezitters van de nieuwe PlayStation 4 en de Sony Smart tv’s.

Reacties (1)