Panasonic TX-P50VT20: ‘De beste 3D TV vandaag de dag’

14 mei 2010 1 Minuut 8 Reacties
panasonic-vt20-1

Er komt een moment in de toekomst dat reviews van 3D TV's niet meer zo nieuw en spannend zijn. Maar voor zijn ze nog zeldzaam en is het zeer interessant om te vermelden wat andere vinden van deze nieuwe producten. Zo heeft Techradar onlangs Panasonic's eerste 3D TV, de Viera TX-P50VT20, grondig onderworpen aan een review. De 50VT20 is een 50 inch, 1080p plasma NeoPDP TV die volgens Techradar uitmuntende kwaliteit levert als HD TV, zelfs met SD content. Als het aankomt op 3D materiaal laat het model zich ook van zijn mees krachtige kant zien. De VT20 ondersteunt alle 3D weergave formaten die er vandaag de dag zijn, welke ontcijfert worden door de active shutter 3D brillen. Eigenlijk zijn het alleen die brillen die de lage scores behalen. Volgens Techradar zijn ze niet comfortabel om te dragen en door de getinte glazen doen ze niet veel goeds voor de kleurbalans. Toch, als je nu echt een 3D TV moet hebben, dan lijkt het erop dat dit de beste keus is.. voor dit moment.

Er komt een moment in de toekomst dat reviews van 3D TV’s niet meer zo nieuw en spannend zijn. Maar voor zijn ze nog zeldzaam en is het zeer interessant om te vermelden wat andere vinden van deze nieuwe producten. Zo heeft Techradar onlangs Panasonic’s eerste 3D TV, de Viera TX-P50VT20, grondig onderworpen aan een review.

De 50VT20 is een 50 inch, 1080p plasma NeoPDP TV die volgens Techradar uitmuntende kwaliteit levert als HD TV, zelfs met SD content. Als het aankomt op 3D materiaal laat het model zich ook van zijn mees krachtige kant zien. De VT20 ondersteunt alle 3D weergave formaten die er vandaag de dag zijn, welke ontcijfert worden door de active shutter 3D brillen. Eigenlijk zijn het alleen die brillen die de lage scores behalen. Volgens Techradar zijn ze niet comfortabel om te dragen en door de getinte glazen doen ze niet veel goeds voor de kleurbalans. Toch, als je nu echt een 3D TV moet hebben, dan lijkt het erop dat dit de beste keus is.. voor dit moment.

Meer informatie: 3D TV vergelijking: Panasonic vs. Samsung

Reacties (8)