Panasonic TX-L50ET60E (ET60 serie) 3D LCD TV review

08 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-ET60

Panasonic brengt in 2013 een groot aantal nieuwe LCD TV series naar Nederland, waarvan vier series met 3D weergave. De vlaggenschipserie voor dit jaar is de WT60 serie met een slank en elegant design, alle nieuwe Smart features, passieve 3D weergave en diverse streamingmogelijkheden. In deze review wordt gekeken naar het '3D instapmodel', de ET60 serie.

De Panasonic ET60 serie is de eerste serie in de 2013 LCD TV line-up die beschikt over 3D weergave. Panasonic heeft dit jaar voor het eerste alle LCD modellen voorzien van de passieve 3D techniek, terwijl de plasma modellen beschikken over actieve 3D weergave. Alle TV’s worden dit jaar met minimaal twee 3D brillen geleverd. Verder beschikken de ET60 modellen onder meer over een Full HD LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting, Panasonic’s vernieuwde Smart TV platform, de mogelijkheid om content met tablets en smartphones uit te wisselen middels de Viera Remote applicatie, en ingebouwd wifi. De prijzen variëren van 849,49 euro voor het 42 inch model tot 1.599,95 euro voor het 55 inch model.

Panasonic ET60 serie review

De afgelopen week hebben we deze nieuwe LCD TV van Panasonic uitgebreid mogen testen en waren aardig onder de indruk. Zo beschikt de TV over een zeer strak design, een flink verbeterd Smart TV platform, een comfortabele 3D ervaring en een gedetailleerde en scherpe weergave van HD materiaal. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Panasonic TX-L47ET60 review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Panasonic 2013 LCD TV line-up.

 


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)