Panasonic toont Life+ Screen Smart tv platform in video

03 maart 2014 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-2014-smart-tv

Het Smart tv platform waar Panasonic zijn tv's mee uitrust werd tot dit jaar niet echt beschouwd als één van de betere platformen, maar daar moet dit jaar verandering in komen. De Japanse fabrikant heeft het Viera Smart tv platform wederom vernieuwd, onder meer met Viera Life+ Screen.

Panasonic Viera Life+ Screen

Panasonic Viera Life+ Screen is een nieuwe interface waarin interactie met de gebruiker en het aanbevelen van interessante content centraal staan. Dit homescreen kan door de gebruiker zelf compleet aangepast worden en er is zelfs een apart homescreen voor elke gebruiker aan te maken. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe interface is My Stream, een kanaal waarin interessante content van allerlei bronnen aanbevolen wordt.

Volgens Panasonic weet de tv na een tijdje precies wat de kijker wel en niet interessant vindt, mede dankzij de speciale ‘My Button’ knop. Hiermee kan de kijker snel aangeven dat de content die op dat moment bekeken wordt leuk is. Ook zijn de Smart tv’s van Panasonic voorzien van een ‘Info Bar’ waarmee widgets voor onder andere chatberichten, het nieuws en het weer getoond kunnen worden, en is het mogelijk de tv te bedienen middels spraak en een app voor smartphones en tablets.

Advertentie

Panasonic 2014 lcd led tv’s

Panasonic brengt dit jaar weer een groot aantal nieuwe tv’s naar Nederland. Een compleet overzicht van alle modellen die de Japanse fabrikant lanceert vind je in de Panasonic 2014 lcd led tv line-up. Alle andere home cinema producten die Panasonic in 2014 op de markt brengt vind je in het 2014 home cinema overzicht.

Lees meer over waar je op moet letten bij het kopen van een Smart tv.

Reacties (0)